ΑΡΗΣ

Καστρίτης: "Σήμερα αποτυπώθηκε όλη η καρδιά του Άρη"

Καστρίτης: "Σήμερα αποτυπώθηκε όλη η καρδιά του Άρη"
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Άρης πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και ο τεχνικός των κίτρινων, Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Άρης είναι στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, καθώς οι κίτρινοι δραπέτευσαν με δραματικό τρόπο από την Πάτρα, χάρις στο απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, αφιερώνοντας τη νίκη σε όλο τον οργανισμό των κίτρινων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

"Σήμερα αποτυπώθηκε 100% όλη η καρδιά του Άρη, όλη η ψυχή, το dna που κουβαλάει αυτή η ομάδα μέσα της. Τα παιδιά παρ' όλες τις δυσκολίες αρνήθηκαν για ακόμα μία φορά να παραδοθούν και έφτασαν σε μία τεράστια νίκη και πρόκριση. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες τον Προμηθέα. Πολλά συγχαρητήρια. Θέλω να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε όλο τον οργανισμό του Άρη".

Για τα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό AKTOR: "Σήμερα ξεκουραζόμαστε και από αύριο, μεθαύριο ξεκινάμε να ετοιμαζόμαστε. Θα προετοιμαστούμε για να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ