EUROCHALLENGE

Χωρίς τρεις στην Τουρκία

Χωρίς τρεις στην Τουρκία
Παβίσεβιτς

Με τρεις απουσίες έφτασε στην Άγκυρα, η αποστολή του Πανιωνίου, για να αντιμετωπίσει την Τουρκ Τέλεκομ

Έτσι, ο Λούκα Παβίτσεβιτς, έχει στη διάθεσή του, 11 παίκτες, για να διεκδικήσει την τρίτη νίκη της ομάδας στη διοργάνωση, που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάληψη, μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του έβδομου ομίλου της διοργάνωσης, που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Ντεμπούτο και στην Ευρώπη, θα κάνει στο παιχνίδι με τους Τούρκους, ο νεοαποκτηθείς, Ντάριο Μίλκοβιτς.

Οσον αφορά τους παίκτες που έμειναν στην Αθήνα, ο Νίκος Οικονόμου θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον συνεργάτη του Λούκα Παβίτσεβιτς, Κρις Χουγκάζ ο οποίος επίσης δεν ταξίδεψε στην Τουρκία, ενώ ο Φώτης Βασιλόπουλος ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, θα ξεκινήσει προπονήσεις την Τετάρτη.

Τέλος, όσον αφορά στον Σέρβο πλέι-μέικερ της ομάδας Ντράγκαν Λουκόβσκι, αφού εξετάσθηκε το πρωί της Δευτέρας από τον γιατρό της ομάδας, Λάκη Νικολάου, αποφασίσθηκε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον ώμο, μία επέμβαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Αήττητη στην Τουρκία Τουρκ Τέλεκομ
Την 8η σερί νίκη της πέτυχε η Τουρκ Τέλεκομ Αγκυρας στο τουρκικό πρωτάθλημα όπου παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. "Θύμα" της ομάδας της Αγκυρας ήταν η Μπεσίκτας που ηττήθηκε εντός έδρας με 60-68.








TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ