NBA

Χωρίς τον Στεφ Κάρι και ακόμη τέσσερις οι Γουόριορς απόψε στο Μιλγουόκι

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during an NBA basketball game against the Brooklyn Nets in San Francisco, Saturday, Dec. 16, 2023. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during an NBA basketball game against the Brooklyn Nets in San Francisco, Saturday, Dec. 16, 2023. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO / JEFF CHIU

Με σημαντικά προβλήματα πήγε από το Σικάγο στο Μιλγουόκι ο Στιβ Κερ, καθώς οι Γουόριορς θα έχουν πέντε απουσίες στην αποψινή μάχη με τους Μπακς.

Την ευκαιρία να πάρουν την 27η νίκη τους σε 39 αγώνες της κανονικής περιόδου έχουν απόψε οι Μπακς (03:00), καθώς στον εντός έδρας αγώνα με τους Γουόριορς θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα με σημαντικές απουσίες.

Μία μέρα μετά από το 140-131 επί των Μπουλς στο Σικάγο, ο Στιβ Κερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στεφ Κάρι (ξεκούραση), τον Κρις Πολ (κάταγμα στον καρπό), τον Γκάρι Πέιτον (πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα), τον Μόουζες Μούντι (πρόβλημα στη γάμπα) και φυσικά τον Ντρέιμοντ Γκριν, η τιμωρία του οποίο ολοκληρώθηκε, αλλά παραμένει σε διαδικαδία επανένταξης.

Μοναδικός απόντας για τους Μπακς θα είναι ο Τζέι Κράουντερ που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ, ώστε να δώσει βάθος στον πάγκο της ομάδας του Μιλγουόκι, ένταση στην άμυνα και αξιόπιστο περιφερειακό σουτ.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ