ΑΡΗΣ

Χέρμπερτ: "Με ενέργεια και πάθος"

Χέρμπερτ: "Με ενέργεια και πάθος"
Χέρμπερτ

"Να παίξουμε με ενέργεια και πάθος" τόνισε ο Γκόρντον Χέρμπερτ αναφερόμενος στο ματς με τον Κολοσσό

Ο Καναδός προπονητής των "κιτρίνων" Γκόρντον Χέμρπερτ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ κατέθεσε για το αυριανό παιχνίδι με τους Ροδίτες ότι: "μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουμε βάλει τους εαυτούς μας αντιμέτωπους με μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την πίεση που αισθανόμαστε την δεδομένη χρονική στιγμή.

Σίγουρα δεν παίξαμε καλά στους τελευταίους αγώνες που δώσαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να αρχίσουμε να παίζουμε όπως στους τελευταίους αγώνες που δώσαμε στην Ευρωλίγκα"

.

Μιλώντας για τον Κολοσσό Ρόδου και το τι θα πρέπει να κάνει ο Άρης προκειμένου να φτάσει στη νίκη τόνισε ότι: "ο Κολοσσός είναι μια καλή ομάδα. Έχουν δείξει ότι είναι ένα ικανό σύνολο και μας δυσκόλεψαν πολύ στην πρώτη αναμέτρηση που είχαμε δώσει στην έδρα τους. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε καλή δουλειά απέναντι τους παίζοντας με ενέργεια και πάθος.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι να παίξουμε ως ομάδα. Δουλεύουμε καλά τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις, ενώ το επίπεδο συγκέντρωσης και του επαγγελματισμού μας είναι και που πρέπει να βρίσκεται"

.

Στα αγωνιστικά ο Γκόρντον Χέρμπερτ όπως όλα δείχνουν θα αφήσει εκτός αποστολής τον Γιώργο Καλαϊτζή εξαιτίας της τενοντίτιδας που τον έχει ταλαιπωρήσει από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Την τελική απόφασή του ο Καναδός τεχνικός του Άρη αναμένεται να την πάρει αύριο λίγο πριν το τζάμπολ ενώ σε αντίθεση με τον έμπειρο πλέι μέικερ στην αποστολή θα βρίσκεται ο Σάββας Ηλιάδης.

Όσο για το φιλικό της επόμενης Πέμπτης με την ΑΕ Λεμεσού του Τσαρλς Μπάρτον που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ