ΑΡΗΣ

Ο Μότολα δείχνει τον δρόμο

Ο Μότολα δείχνει τον δρόμο
Μότολα-Μπράιαντ

Την ανάγκη να ξυπνήσουν οι παίκτες του Άρη, επεσήμανε ο Χάνο Μότολα, ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό

Το "τετ α τετ" του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, με τους παίκτες της ομάδας το πρωί της Δευτέρας, φαίνεται να έχει λειτουργήσει ευεργετικά στο σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ όπως έχει φανεί στις προπονήσεις που ακολούθησαν.
Ο Καναδός τεχνικός από την πλευρά του είδε σήμερα και τον Σάββα Ηλιάδη να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς ξεπερνώντας την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει με τον Γιώργο Καλαϊτζή να αποτελεί το μοναδικό του ερωτηματικό για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη θα φανεί αύριο αν θα μπορέσει να δώσει το παρών μετά την τενοντίτιδα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες.

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Χάνο Μότολα την επόμενη μέρα μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα; " Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση είναι να κερδίσουμε. Με την νίκη θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε καλύτερα", τόνισε ο διεθνής Φιλανδός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport.

" Δεν πρέπει να κάνουμε... μαγικά για να αλλάξουμε την κατάσταση, απλά να παίξουμε σαν ομάδα για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις", για να επαναλάβει: " Η απάντηση μας σε αυτή την κρίση θα είναι η νίκη", ενώ κατέληξε λέγοντας: " Πρέπει να... ξυπνήσουμε και να μπορέσουμε να ανατρέψουν το εις βάρος μας σκηνικό, να επιστρέψουμε στις νίκες για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο".

"Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό το άσχημο πρόσωπο και σίγουρα να μην το εμφανίσουμε στα πλέι οφ. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, πρέπει να επιστρέψουμε σε ότι κάναμε στις προπονήσεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο όσον αφορά την άμυνα. Δεν κάνουμε τα βασικά και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό μέσα από την σκληρή ομαδική δουλειά

".

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου ο Μότολα τόνισε ότι: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος μας παίζει για την επιβίωση του. Αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο. Αλλά κι εμείς έχουμε τους δικούς μας λόγους για να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, για να βγούμε από τον... λάκκο. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνοι μας".

Το "παρών" στην προπόνηση του Άρη έδωσε για μία ακόμη μέρα και σήμερα το απόγευμα ο Κεν Σιλντς. Ο Καναδός τεχνικός βρίσκεται από το ξεκίνημα της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη ως φιλοξενούμενος του Γκόρντον Χέρμπερτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιλντς είχε παίκτη του τον Χέρμπερτ ενώ ήταν προπονητής της Εθνικής Καναδά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1994 όταν είχε γνωρίσει την ήττα από την Εθνική μας στα προημιτελικά με 74-71.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ