BASKETBALL CH. LEAGUE

Χέιλ: "Πολύ σημαντικό αυτό που κάναμε, δεν μας περίμεναν αλλά φτάσαμε εδώ"

Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League 2023-2024 | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League 2023-2024 | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάντερ Χέιλ στάθηκε στην πορεία του Προμηθέα μέχρι τα προημιτελικά του Basketball Champions League, παρά τη δεύτερη ήττα από τη Μάλαγα και τον αποκλεισμό.

Ο Προμηθέας δεν κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα από τη Μάλαγα στα προημιτελικά του Basketball Champions League και τον αποκλεισμό του από τη διοργάνωση.

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ο πρωταγωνιστής των Πατρινών με 31 πόντους και εξήγησε στο flash interview της Cosmote TV το πόσο σημαντική ήταν η πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.

"Είχαν κάποιες καλές προσπάθειες. Είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς κάναμε λάθη στην άμυνα και στην επίθεση. Τους αξίζει. Είναι καλή ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος και για μας και την ομάδα μας και αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάναμε, δεν μας περίμεναν, αλλά φτάσαμε εδώ. Στην αρχή της σεζόν δεν μας ήξεραν", δήλωσε ο 26χρονος γκαρντ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ