ΠΑΟΚ

Χαριτόπουλος: "Το πιστεύαμε"

Χαριτόπουλος: "Το πιστεύαμε"

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, τη φετινή σεζόν, τους στόχους και τον κόσμο της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στην Πυλαία με 76-71 για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους "ερυθρόλευκους", με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να φτάνουν τις δέκα νίκες.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την σπουδαία νίκη της ομάδας, τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, τη φετινή σεζόν, αλλά και την παρουσία του κόσμου στο ματς με τους Πειραιώτες.

" Από την αρχή της σεζόν είχαμε θέσει ως στόχο να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε κάνει όλοι μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι", ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Χαριτόπουλου στο Sport24.gr, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, όταν προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε κάθε προπόνηση το λέγαμε ότι θα παίξουμε για να κερδίσουμε.

Δεν θα χάναμε και σου λέω αλήθεια ότι το πιστεύαμε. Δεν λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση, αλλά σε αυτό το ματς είχαμε πει πώς θα τα δώσουμε όλα. Είχαμε προσπαθήσει πολύ, κάναμε την προπόνηση μας και ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα, φτάνοντας στο τέλος στη νίκη".

Όσον αφορά για το που είχαν επικεντρώσει την προσοχή τους ανέφερε: " Ο Σπανούλης είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης και θέλαμε να τον περιορίσουμε. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα.

Από εκεί και πέρα, στοχεύαμε στους ψηλούς, δίνοντας τη μπάλα στον Λάζαρο (σ.σ: Παπαδόπουλος), ο οποίος τελείωνε τις φάσεις. Ο Ολυμπιακός είχε απουσίες στους ψηλούς και βάλαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι. Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος ήρθε μαζικά να ενισχύσει την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου: " Τι να πούμε, ο κόσμος είναι εξαιρετικός και πραγματικά τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας. Η παρουσία του είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας όταν αγωνιζόμαστε. Το Παλατάκι είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο και με τον κόσμο πραγματικά η αίσθηση που υπάρχει είναι εκπληκτική".

Τέλος, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μίλησε για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ: " Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μακάρι να μην υπάρξουν τραυματισμοί, να μείνουμε όπως είμαστε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όλοι μας και πλέον γνωρίζουμε πώς τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και όσο πιο ψηλά φτάσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ