ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Ο CEO του ιταλικού συλλόγου έβαλε τέλος στη συζήτηση για τον Σέρτζιο Σκαριόλο

Βίρτους Μπολόνια: Ο CEO του ιταλικού συλλόγου έβαλε τέλος στη συζήτηση για τον Σέρτζιο Σκαριόλο
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκας Μπαράλντι, μίλησε για τους τελικούς με την Αρμάνι, το μπάτζετ και το ενδεχόμενο παραμονής στην EuroLeague, αλλά και τον κόουτς Σκαριόλο, χωρίς να δώσει βέβαια τις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ο CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, παραχώρησε δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο TRC και αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα γύρω από την ομάδα. Από τους επερχόμενους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και το ενδεχόμενο παραμονής της ομάδας στην EuroLeague τη σεζόν 2023-24, μέχρι και τον Σέρτζιο Σκαριόλο, που βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και των Τορόντο Ράπτορς.

Βέβαια ο 62χρονος παράγοντας δεν έδωσε και τις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις, αφού γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας στην Μπολόνια, τουλάχιστον για την ώρα.

"Ακόμα μία σειρά τελικών με το Μιλάνο. Από τους τρεις τελευταίους τελικούς που έχουμε παίξει, αυτός ίσως να έχει το μεγαλύτερο πρεστίζ στα δύο ρόστερ, γιατί είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες παλεύουν για το εγχώριο πρωτάθλημα και συμμετέχουν παράλληλα στην EuroLeague μετά το σχίσμα.Εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι είμαστε αυτοί που κυνηγούν τον στόχο, αλλά δεν νιώθουμε μειονεκτικά και πράγματι θα είναι ένας τελικός που θα παίξουμε με όλη την αποφασιστικότητα που μπορούμε.

Με αυτή τη σεζόν έρχεται το τέλος τεσσάρων ετών μεγάλης ανάπτυξης, τόσο σε αθλητικό, όσο και σε εταιρικό επίπεδο, οπότε θα έρθει η ώρα της προσαρμογής με την πιθανότητα να παραμείνουμε στην EuroLeague. Πρέπει να αξιολογήσουμε εκ νέου το ρόστερ, καθώς πολλά συμβόλαια λήγουν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να έχουμε ανταγωνιστικό ρόστερ την επόμενη σεζόν, έχοντας διαφορετική σκέψη, ιδίως από οικονομικής πλευράς. Η EuroLeague μας υποχρεώνει να το κάνουμε αυτό για να συμμετάσχουμε και αυτές είναι σωστές επιβολές, γιατί η υγιής διαχείριση των συλλόγων επιτρέπει τη συνέχεια", ανέφερε αρχικά ο κ. Μπαράλντι.

Εν συνεχεία και θέλοντας να βάλει ένα τέλος για τις φωνές που ακούγονται αναφορικά με το μέλλον του Σκαριόλο, είπε: "Ο προπονητής; Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στη δουλειά που γίνεται στην Μπολόνια. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Ένας άνθρωπος που νοιάζεται πολύ για τη Βίρτους και είναι πλήρως συνειδητοποιημένος ότι παίζει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Τον νοιάζει να πάρει το πρωτάθλημα Ιταλίας τρεις δεκαετίες μετά το τελευταίο που κατέκτησε με την Πέζαρο (σσ. το 1990). Είναι ο πρώτος που έχει κίνητρο",

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ