MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι bwin και ο Προμηθέας τον Άρη, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι bwin και ο Προμηθέας τον Άρη, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός περιμένει στο ΣΕΦ το Περιστέρι bwin, ενώ ο Προμηθέας υποδέχεται τον Άρη για την Stoiximan Basket League. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Με δύο αναμετρήσεις για το Top-6 συνεχίζεται η δράση στην Stoiximan Basket League.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι bwin (15:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα εντός συνόρων. Αντίθετα, οι κυανοκίτρινοι προέρχονται από ήττα στη Γερμανία από τη Βόννη για το BCL. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 21-2, ενώ εκείνη του Βασίλη Σπανούλη στο 16-7.

Κάτι περισσότερο από δύο ώρες αργότερα, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Άρη στην Πάτρα (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν μία νίκη απόσταση στη βαθμολογία, με την ομάδα του Παπαθεοδώρου να βρίσκεται στο 13-9 και εκείνη του Καστρίτη στο 12-11. Οι Πατρινοί προέρχονται από ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο BCL στην Ισπανία κόντρα στη Μάλαγα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Πρεμιέρα σε playoffs και playouts στην Α1 Γυναικών

Τζάμπολ σήμερα (7/4) στα playoffs και τα playouts της Α1 Γυναικών. Όλες οι αναμετρήσεις (πλην του Παναθηναϊκού, PAO TV), θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

  • 12:00, Ολυμπιακός - Πρωτέας Βούλας (playoffs 1-4)
  • 14:00, Παναθηναϊκός - Εσπερίδες (playoffs 1-4)
  • 17:00, ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (playoffs 5-8)
  • 13:30, Νίκη Λευκάδας - Αθηναϊκός (playouts)

Μάχη "αιωνίων" στο ANGT

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του Adidas Next Generation Tournament. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για την 5η θέση, με τον αγώνα να ξεκινά στη 13:15 και να μεταδίδεται διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της EuroLeague στο YouTube.

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ