EUROLEAGUE

AS: "Ο Καμπάσο θα ξεκινήσει την σεζόν στην Ρεάλ χωρίς μισθό και μετά θα πάει ΝΒΑ"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με την μαδριλένικη "AS" ο Φακούντο Καμπάσο θα ξεκινήσει την σεζόν 2020/21 στην Ρεάλ και μετά θα αποχωρήσει για το ΝΒΑ, αλλά οι πρώτοι μισθοί του δεν θα του κατατεθούν, αφού θα είναι οι πρώτες δόσεις για το buy out του.

Ο Φακούντο Καμπάσο θα μείνει στην Ρεάλ... μέχρι να φύγει στα μέσα της σεζόν για το ΝΒΑ. Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "AS", αναφέροντας τις λεπτομέρειες μίας σίγουρα ιδιαίτερης συμφωνίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα λοιπόν με το μαδριλένικο σάιτ, ο Καμπάσο συμφώνησε να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ στο ξεκίνημα της σεζόν 2020/21, μέχρι να αποχωρήσει με προορισμό το ΝΒΑ όταν ξεκινήσει η σεζόν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι άλλο: Δεν θα πληρώνεται από την Ρεάλ σε αυτό το διάστημα!

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ρεάλ θα κρατήσει τους πρώτους μισθούς του Καμπάσο, αφού πρακτικά αυτοί θα αποτελέσουν τις πρώτες δόσεις για το ύψους 6 εκατ. ευρώ buy out που έχει στο συμβόλαιό του! Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Καμπάσο δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κατευθείαν όλο το ποσό του buy out του όταν αποχωρήσει, παρά σε βάθος αρκετών χρόνων.

Αν πάντως ο Καμπάσο δεν βρει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ ή αν τελικά υπάρξει lockout στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε ο Αργεντινός θα μείνει στην Ρεάλ και θα παραλάβει κανονικά τους μισθούς του.

Αυτό που έχει πλέον ενδιαφέρον είναι το πώς θα διαχειριστεί ο Πάμπλο Λάσο αυτή την κατάσταση, αφού είναι σαφές ότι δε μπορεί να στηρίξει το αγωνιστικό του πλάνο σε έναν...φευγάτο παίκτη.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ