ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο μεταγραφές: Δικός της και επίσημα ο Φόγκτμαν με διετές συμβόλαιο

Ο Φόγκτμαν σε αγώνα της EuroLeague
Ο Φόγκτμαν σε αγώνα της EuroLeague PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο είναι πλέον και με την... βούλα ο Γιοχάνες Φόγκτμαν (30 χρονών, 2.11 μέτρα), με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο.

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πλέον είναι και επίσημο: Ο Γιοχάνες Φόγκτμαν (30 χρονών, 2.11 μέτρα) ανήκει πλέον στο δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του με διετές συμβόλαιο.

Ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος συμμετέχει στο EuroBasket με την φανέλα της χώρας του, ανήκε στην ΤΣΣΚΑ, αλλά αποχώρησε μετά την κατάσταση στην Ουκρανία. Η ρωσική ομάδα υποστηρίζει ότι υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ - όπως και στην περίπτωση του, επίσης παίκτη της Αρμάνι πλέον, Κέβιν Πάνγκς - ωστόσο αυτή την στιγμή ο Φόγκτμαν πρέπει να λογίζεται παίκτης της Αρμάνι.

Το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια - και αν η ΤΣΣΚΑ θα κινηθεί νομικά όπως σκέφτεται να κάνει με τον Πάνγκος - είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

Ο Φόγκτμαν είναι το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Μπίλι Μπαρόν, του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, του Στέφανο Τόνουτ, του Κέβιν Πάνγκος, του Ντεσόν Τόμας και του Μπράντον Ντέιβις.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ