ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Σπουδαία κίνηση με Μπίλι Μπάρον

Αρμάνι Μιλάνο: Σπουδαία κίνηση με Μπίλι Μπάρον
PHOTO CREDITS: ZENIT ST. PETERSBURG

Την απόκτηση του Μπίλι Μπάρον για τον επόμενο 1+1 χρόνο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) η Αρμάνι Μιλάνο που πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία στην περιφέρειά της.

Μετά από δύο σεζόν στην Ρωσία για λογαριασμό της Ζενίτ ο Μπίλι Μπάρον έγινε κάτοικος Ιταλίας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν την συμφωνία το μεσημέρι της Τρίτης (28/6), προσθέτοντας παράλληλα έναν έμπειρο γκαρντ στο ρόστερ τους.

Ο Μπάρον ήταν από τα κύρια γρανάζια στη μηχανή του Τσάβι Πασκουάλ στην Ζενίτ και πλέον θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Έτορε Μεσίνα με στόχο μία καλή πορεία στην EuroLeague και την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων στην Ιταλία.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αμερικανός ανέφερε: "Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στην ομάδα και θα γνωρίσουμε την ιταλική κουλτούρα. Είχα μία υπέροχη κουβέντα με τον κόουτς Μεσίνα τον οποίο σέβομαι, όπως επίσης και την Αρμάνι. Το να παίζω σε αυτό το επίπεδο ήταν πάντα στόχος μου και πλέον δεν θέλω τίποτα παραπάνω από το να βοηθήσω την ομάδα να φέρει τρόπαια. Θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχουμε".

Τη φετινή σεζόν ο Μπάρον είχε μέσο όρο 11.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 23 ματς που αγωνίστηκε στην EuroLeague.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ