ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η ΤΣΣΚΑ σκέφτεται να κινηθεί νομικά ζητώντας αποζημίωση για την μεταγραφή του Πάνγκος στην Αρμάνι

Ο Κέβιν Πάνγκος με την φανέλα των Καβαλίερς
Ο Κέβιν Πάνγκος με την φανέλα των Καβαλίερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Η μεταγραφή του Κέβιν Πάνγκος στην Αρμάνι φαίνεται ότι θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια, αφού η ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά ζητώντας αποζημίωση

Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε χθες (27/7) την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος. Μία ημέρα αργότερα ωστόσο η ΤΣΣΚΑ έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι στην Ρωσία θεωρούν ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της η ρωσική ομάδα ενημέρωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για την υπόθεση του ταλαντούχου γκαρντ αξιώνοντας αποζημίωση, αφού ο Πάνγκος είχε τριετές συμβόλαιο σε ισχύ με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν μετέβη ποτέ στην Ρωσία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ αναφέρει:

"Ο γκαρντ Κέβιν Πάνγκος έλυσε το συμβόλαιό του μονομερώς με τον σύλλογο και δέχθηκε την πρόταση της Μιλάνο.

Ο Πάνγκος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ φέτος τον Φεβρουάριο, αλλά δεν ήρθε στο μέρος που βρισκόταν η ομάδα.

Ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για να λάβει το buy out που περιελάμβανε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ".

Υπενθυμίζεται ότι η Αρμάνι φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Γιόχαν Φόγκτμαν, ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και αποχώρησε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, γεγονός που ενδέχεται να φέρει μία παρόμοια αντίδραση από την ρωσική ομάδα σε περίπτωση ανακοίνωσης της απόκτησής του από την ιταλική ομάδα.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ