ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Αποστολή του SPORT24 στους τελικούς του ΝΒΑ: Ο Χάρης Σταύρου μεταδίδει LIVE από Μιλγουόκι και Φοίνιξ

Αποστολή του SPORT24 στους τελικούς του ΝΒΑ: Ο Χάρης Σταύρου μεταδίδει LIVE από Μιλγουόκι και Φοίνιξ
CREATIVE TEAM 24 MEDIA

Πιστό σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, το SPORT24 θα βρεθεί στους ΝΒΑ Finals και στην σειρά των Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο με τους Σανς, για να σας μεταφέρει το κλίμα από την κορυφαία στιγμή του Παγκοσμίου μπάσκετ.

Είναι το απόλυτο μπασκετικό γεγονός. Οι ΝΒΑ Finals, με την συμμετοχή δύο Ελλήνων παικτών, του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Και το SPORT24 θα είναι εκεί.

Με τους Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση να βρίσκονται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους κόντρα στους Φοίνιξ Σανς των Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ, το SPORT24 μένει πιστό στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού και θα βρεθεί στους ΝΒΑ Finals, τόσο από το Μιλγουόκι όσο – αν η σειρά μεταφερθεί ξανά εκεί – και από το Φοίνιξ.

Μετά την μεγάλη αποστολή στο Λονδίνο για χάρη του Euro 2020 με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Αλέξανδρο Τρίγκα, που για περισσότερο από έναν μήνα μετέφεραν το κλίμα της διοργάνωσης, το SPORT24 θα δώσει το δικό του ξεχωριστό παρών και στην μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ.

Ο Χάρης Σταύρου θα βρεθεί στις ΗΠΑ να συντροφεύσει το ταξίδι των αναγνωστών του SPORT24 με ζωντανή κάλυψη των αγώνων, καθημερινές ανταποκρίσεις, VIDEO με LIVE εικόνα μέσα από το γήπεδο πριν και μετά τους αγώνες, δηλώσεις των σταρ των δύο ομάδων, αλλά και ρεπορτάζ από τους δρόμους του Μιλγουόκι και του Φοίνιξ που ζουν ιστορικές στιγμές.

Και φυσικά μέσα από την καθημερινή εκπομπή Show Must Go on, αλλά και τις υπόλοιπες τηλεοπτικές παραγωγές του SPORT24, θα νιώσετε σαν να είστε κι εσείς μέρος του κορυφαίου μπασκετικού ραντεβού.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA FINALS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ