ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το SPORT24 είναι στο Λονδίνο: Το Euro στα χρόνια του κορονοϊού

Το SPORT24 είναι στο Λονδίνο: Το Euro στα χρόνια του κορονοϊού
Το γήπεδο Γουέμπλεϊ ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Η καρδιά του Euro 2020 θα χτυπά δυνατά από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου. Το SPORT24 βρίσκεται στο Λονδίνο για να μεταφέρει το κλίμα στη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η κατάκτηση του Champions League από την Τσέλσι σήμανε το φινάλε της σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο. Παράλληλα όμως, σηματοδότησε τη μεταστροφή του (ποδοσφαιρικού) ενδιαφέροντος σε αυτό που έρχεται σε μερικές ημέρες: το Euro 2020. Η διοργάνωση μπορεί να πήγε... πίσω κατά ένα χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, πλέον όμως είναι "εδώ" και έτοιμη να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Ήδη, η παρουσία μερικών χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων στις εξέδρες υποδεικνύει πως οι συγκινήσεις θα είναι ακόμη πιο έντονες, τα συναισθήματα θα μεταφέρονται από τον τηλεοπτικό φακό και θα γιγαντώνουν όλα όσα συμβαίνουν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Αλέξανδρος Τρίγκας στο Λονδίνο
Ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Αλέξανδρος Τρίγκας στο Λονδίνο PHOTO CREDITS: SPORT24

Γι αυτά και για ακόμη περισσότερα, το SPORT24 θα φροντίσει να σας μεταφέρει καθημερινά τον παλμό από τη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι και ο Αλέξανδρος Τρίγκας βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Δ' Ομίλου, δύο παιχνίδια της φάσης των "16" αλλά και οι σπουδαιότερες μονομαχίες της διοργάνωσης: οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Με καθημερινή ανταπόκριση μέσα από άρθρα κι από το "Show Must Go On LIVE" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, οι αναγνώστες του SPORT24 θα έχουν την ευκαιρία να μπουν -για τα καλά- στο κλίμα του Euro 2020, να αντιληφθούν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στη διοργάνωση και -φυσικά- να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα για οτιδήποτε συμβαίνει στο Λονδίνο.

Όπως είναι λογικό, όσο πλησιάζουμε στην ημέρα έναρξης του Euro 2020 (11 Ιουνίου) το (ποδοσφαιρικό) θερμόμετρο θα ανεβαίνει. Στη Μεγάλη Βρετανία πάντως, είναι ήδη σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η χώρα βιώνει μία από τις πιο ζεστές εβδομάδες της τελευταίας δεκαετίας κι αυτό έχει βγάλει τον κόσμο ακόμη περισσότερο στους δρόμους, τα εστιατόρια και τις pubs. Οι τελευταίες είναι κι αυτές που (προ)ετοιμάζονται πιο έντονα για την έναρξη του Euro 2020. Πέραν των τηλεοράσεων που υπάρχουν στο εσωτερικό τους, πολλές εξ αυτών έχουν ήδη κάνει την απαραίτητη προεργασία με προτζέκτορα προκειμένου να προσφέρουν στους φιλάθλους όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία θέασης.

"Κλικ" από το Λονδίνο
"Κλικ" από το Λονδίνο PHOTO CREDITS: SPORT24


Ούτως ή άλλως, από την στιγμή που το Wembley Stadium δεν θα έχει τη δυνατότητα να γεμίσει (δόθηκε άδεια για το 25% της συνολικής χωρητικότητας), ο κόσμος που θα συγκεντρωθεί έξω και γύρο από αυτό, αλλά και στο κέντρο του Λονδίνου, για να παρακολουθήσει τις "μάχες" της Αγγλίας στη διοργάνωση θα είναι πολύς.

Η πόλη μυρίζει άλλωστε... ποδόσφαιρο. Οπότε τι καλύτερο από μια μεγάλη διοργάνωση σε αυτά τα μέρη. Κι όπως πάντα, το SPORT24 θα σας μεταφέρει όλα τα νέα και τις εξελίξεις με την εγκυρότητα της δημοσιογραφικής του ομάδας, η οποία είναι έτοιμη να... παίξει μεγάλη μπάλα.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ