ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Αποστολή EuroBasket, Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη Game Night: "Βάλαμε το πόδι στο γκάζι και φύγαμε, ένιωσα περηφάνεια για τον Γιάννη"

Αποστολή EuroBasket, Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στη Game Night: "Βάλαμε το πόδι στο γκάζι και φύγαμε, ένιωσα περηφάνεια για τον Γιάννη"

Για το πως κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Ουκρανίας, το ομαδικό τους πνεύμα αλλά και την μεγάλη εμφάνιση του αδελφού του, Γιάννη μίλησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην Game Night.

Ικανοποιημένος με την αντίδραση της Εθνικής και την ομαδική προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο μισό ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του στην Game Night μετά από το ματς με αντίπαλο την Ουκρανία.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ μίλησε παράλληλα και για την μεγάλη εμφάνιση του αδελφού του, Γιάννη, τόνισε την δουλειά που κάνει στο παρκέ και εστίασε στα χιαστί παιχνίδια για τη φάση των "16" εκεί όπου όπως είπε η ομάδα "θα τα δώσει όλα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Game Night

"Θα τα δώσουμε όλα. Αν στραβοπατήσουμε θα είναι επειδή κάναμε κάτι λάθος όχι επειδή δεν δώσαμε ενέργεια. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε.

Όλα μπορούν να στραβώσουν στην ζωή αλλά πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και να προσαρμοστείς. Βρήκαμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε απέναντί τους. Αυτό σημαίνει Εθνική ομάδα.

Αυτό που ένιωσα για τον Γιάννη είναι περηφάνεια. Δουλεύει πολύ για την ομάδα και θα συνεχίσει να δουλεύει. Βάλαμε το πόδι στο γκάζι και φύγαμε".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ