ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αποκαταστάθηκε η νομιμότητα"

"Αποκαταστάθηκε η νομιμότητα"
STOLISVAGGELIS

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, που πρόκρινε τον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό Κυπέλλου.

Με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ, ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για το σκεπτικό, βάσει του οποίου το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους "πράσινους", στην δικαστική του διαμάχη με τον Ολυμπιακό, για τον προημιτελικό του Κυπέλλου.

" Έγινε μεγάλη ανατροπή, μετά τη δικαστική πλάνη του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου. Στους αγώνες του Κυπέλλου, εφαρμόζεται ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ που αφορά τις επαγγελματικές ομάδες" εξήγησε ο κ. Δημητρακόπουλος, για να προσθέσει ότι "το πρωτοβάθμιο όργανο, έκρινε πως πρέπει να αποφασίσει, βάσει του πειθαρχικού δικαίου που ισχύει στις κορασίδες, τους παίδες. Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ήταν τεράστιο νομικό σφάλμα, κάτι που αναγνώρισε ο έμπειρος πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία και αποκατέστησε το λάθος. Δεν είναι σωστό να επιδιώξουμε χάρτινες νίκες, σε νομικές αίθουσες. Αποκαταστάθηκε η νομιμότητα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ