ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν για Μπράμο!

Αποφασίζουν για Μπράμο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει ακόμα μία μεγάλη κίνηση, το... μπαλάκι περνάει στη Βενέτσια και τον Μπράμο αλλά προέχει η αναμέτρηση με την Τορίνο.

Η επικράτηση επί της Νταρουσάφακα έδωσε ανάσα στον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague. Oι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν με ανάλογο τρόπο τον πρώτο γύρο του Top 16 και στη συνέχεια να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με δεδομένο μάλιστα πως θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι αισθητά.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς και θα συνεχιστεί με την απόκτηση ενός σέντερ που θα είναι πιο αθλητικός, σε σχέση με εκείνους που διαθέτει η ομάδα του «τριφυλλιού» αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη ίσως το δεύτερο μεγάλο θέμα (μαζί με εκείνο του Κώστα Παπανικολάου το οποίο είχε προηγηθεί πριν από καιρό) που απασχολεί του «πράσινους» και δεν είναι άλλο από εκείνο της απόκτησης του Μάικ Μπράμου.

Τo Sport24.gr σας ενημέρωσε εγκαίρως από την πρώτη στιγμή για την κίνηση του Παναθηναϊκού να τον φέρει ξανά πίσω αλλά και το ταξίδι το οποίο έγινε στην Ιταλία, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Όπως έχουμε υπογραμμίσει, ο διεθνής φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βενέτσια και οι δυσκολίες είναι δεδομένες αλλά όλα είναι πιθανά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί ποιοτικά το ρόστερ του «τριφυλλιού», κάτι το οποίο ξεκίνησε να το δείχνει κι έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα μεγάλο… χτύπημα.

Ο Μπράμος που μέχρι τώρα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Βενέτσια, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ώστε ν’ αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο όταν χρειαστεί αλλά όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις θα κορυφωθούν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο λόγος είναι πως ιταλική ομάδα, έχει μπροστά της το ματς με την Τορίνο την Κυριακή (31/1) και όπως γίνεται αντιληπτό δεν θέλουν ν’ αποπροσανατολιστούν αφού έχουν κι άλλες απουσίες. Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, η Βενέτσια δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μπράμο, ωστόσο αυτές οι διαρροές αποτελούν και ένα κομμάτι της τακτικής στις διαπραγματεύσεις αφού ο παίκτης δεν έχει μπάι άουτ στο συμβόλαιο του άρα και η ομάδα του κοιτάει το συμφέρον της αναφορικά με τ’ ανταλλάγματα που θα ζητήσει.

Όπως και να έχει το θέμα είναι δύσκολο και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς από το στιγμή που ο Μπράμος κάνει εξαιρετική σεζόν αλλά υπάρχουν τρόποι να ξεπεραστούν τα εμπόδια και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα συμβεί, ώστε ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει ακόμα μία σημαντική κίνηση που θα επιβεβαιώσει και τις προθέσεις του να ενισχυθεί αισθητά το ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ