ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ώρα του Μπράμου!

Η ώρα του Μπράμου!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μάικ Μπράμου και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr την Πέμπτη (28/1) προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον διεθνή φόργουορντ, ώστε να φορέσει ξανά τα πράσινα. Εξελίξεις τις επόμενες ώρες…

Το ματς με την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ, είναι στο μυαλό όλων αφού η ομάδα του "τριφυλλιού" καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Τις ημέρες που ακολούθησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια κι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους με τον καλύτερό τρόπο για τον δεύτερο γύρο του Top 16, όπως αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε εγκαίρως για την κίνηση του "τριφυλλιού" να διαπραγματευτεί με τον Μάικ Μπράμο, αλλά και τη Βενέτσια , ώστε να επιστρέψει ο διεθνής φόργουορντ στους "πράσινους", χωρίς αυτό βέβαια, να σημαίνει πως αποτελεί μια εύκολη υπόθεση αφού είναι σε ισχύ το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, την Πέμπτη (28/1) υπήρξαν κατ' ιδίαν συζητήσεις επί ιταλικού εδάφους, παρουσία του εκπροσώπου του παίκτη, με στόχο να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και ο Μάικ Μπράμος να φορέσει ξανά τα πράσινα. Πρέπει να υπογραμμίσουμε πάντως, πως η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης δεν παίζει κανένα ρόλο στην πρόθεση που υπάρχει, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί τόσο με έναν ποιοτικό γκαρντ όσο κι έναν αθλητικό ψηλό.

Η προσθήκη ενός Έλληνα παίκτη πάντα αποτελεί ξεχωριστή υπόθεση και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν διεθνή που γνωρίζει καλά την ομάδα και τους στόχους ενώ αγωνίζεται σε μία θέση (σμολ φόργουορντ) στην οποία θα υπάρξουν αλλαγές στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως οι "πράσινοι" θα ενισχυθούν σε συγκεκριμένες θέσεις οπότε αυτό το δεδομένο δεν αλλάζει.

Από κει και πέρα, εξελίξεις στο θέμα του 28χρονου φόργουορντ αναμένονται τις επόμενες ώρες. Το κλίμα ανάμεσα σε όλες τις πλευρές είναι θετικό, ωστόσο πρέπει να ξεπεραστούν συγκεκριμένα εμπόδια, ώστε να υπάρξει συμφωνία και ο διεθνής παίκτης να βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ