ΙΤΑΛΙΑ

Από την Κίνα στο... Μιλάνο ο Μπατίστα

Από την Κίνα στο... Μιλάνο ο Μπατίστα
INTIME SPORTS

Ο Εστέμπαν Μπατίστα είναι ο νέος σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Θα φτάσει στην ιταλική πόλη σε δέκα ημέρες, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα.

Ο Άρης τον ήθελε, έφτασε σε προχωρημένο στάδιο επαφών μαζί του, αλλά δεν κατάφερε να τον κάνει δικό του. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα τον βρει κι απέναντί του -έστω κι εμμέσως. Ο Ουρουγουανός σέντερ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ήρθε σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο για συμβόλαιο πεντάμηνης διάρκειας.

Ήταν λίγο πολύ γνωστό πως το μέλλον του θα βρίσκεται μακριά από τους Beikong Fly Dragons μετά το πέρας της 5ης Φεβρουαρίου, οπότε κι ολοκληρώνεται η regular season του κινεζικού πρωταθλήματος. Η Αρμάνι Μιλάνο, που πρόσφατα απέκτησε τον Μάντας Καλνιέτις, θέλησε να επωφεληθεί από το γεγονός και γι αυτό έκανε άμεσα κινήσεις για τον αποκτήσει. Όπερ και εγένετο, με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί να επιβεβαιώνει το σημερινό (27/1) δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".

Στο διάστημα της επτάμηνης παρουσίας του στην Κίνα, ο Εστέμπαν Μπατίστα είχε 27.1 πόντους και 13.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ