ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέβαλλαν τον Ντρέιμοντ Γκριν για έναν αγώνα οι Γουόριορς

Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) celebrates with forward Draymond Green (23) during the first half of an NBA basketball game against the Phoenix Suns in Oakland, Calif., Monday, Oct. 22, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι Γουόριορς ανακοίνωσαν ότι τιμώρησαν τον Ντρέιμοντ Γκριν με έναν αγώνα αποκλεισμό για το επεισόδιο που είχε με τον Κέβιν Ντουράντ.

Χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν παρατάχθηκαν οι Γουόριορς κόντρα στους Χοκς. Όπως έγινε γνωστό, το Γκόλντεν Στέιτ αποφάσισε να τιμωρήσει με έναν αγώνα αποκλεισμό τον All Star φόργουορντ για τ ο επεισόδιο που είχε με τον Κέβιν Ντουράντ στο περιθώριο του αγώνα με τους Κλίπερς ( ήττα με 121-116 στην παράταση ), αλλά και με τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού στα αποδυτήρια.

" Αισθανθήκαμε ότι αυτό που έγινε έφτασε στο επίπεδο που μας υποχρέωσε να δράσουμε με αυτό τον τρόπο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς σε συνέντευξη τύπου, για να προσθέσει: " Αυτή είναι μία απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Είναι μία απόφαση στην οποία είχα λόγο εγώ και ο Στιβ Κερ".

Η συγκεκριμένη τιμωρία αναμένεται να στοιχίσει στον Γκριν 120.480 δολάρια - αυτός είναι ο... μισθός του ανά παιχνίδι με βάση το συμβόλαιό του - με αρκετό κόσμο να αναρωτιέται πάντως κατά πόσο αυτή η απόφαση των Γουόριορς αποφάσισαν πρακτικά να πάρουν το μέρος του Κέβιν Ντουράντ σε αυτή την κόντρα, έχοντας στο μυαλό τους ότι το καλοκαίρι του 2019 μένει ελεύθερος.

AP Photo/Jeff Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ