ΤΟΥΡΚΙΑ

Απειλεί να μην κατέβει η Γαλατάσαραϊ!

Απειλεί να μην κατέβει η Γαλατάσαραϊ!

Ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ, Καν Τοπσακάλ, εξήγησε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στο Game 4 της ημιτελικής σειράς με τη Φενέρμπαχτσε αν τιμωρηθεί από την τουρκική ομοσπονδία!

Ο τρίτος ημιτελικός στην Τουρκία ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και τη Φενέρμπαχτσε διεκόπη προσωρινά στην τρίτη περίοδο λόγω ρίψης αντικειμένων στον πάγκο των φιλοξενούμενων ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την ομάδα και πήγε στα αποδυτήρια!

Στο μεταξύ, η κάμερα του NTV Spor "έπιασε" τη στιγμή που ένας οπαδός της Γαλατά έφτυσε τον Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του ματς ενώ η κάτοχος του Eurocup απειλείται πλέον με βαριά τιμωρία από την τουρκική ομοσπονδία. Ποια είναι η επίσημη αντίδραση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης;

"Η Γαλατάσαραϊ ενδεχομένως να μην κατέβει στο Game 4 αν μας τιμωρήσουν! Ανάλογα περιστατικά συνέβησαν στην Ulker Arena (σ.σ. έδρα της Φενέρμπαχτσε) το 2014 όμως η TBF δεν έκανε απολύτως τίποτα γι' αυτό! Επαναλαμβάνω πως αν μας τιμωρήσουν, δεν θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε να κάνουμε ξανά ό,τι έγινε το 2014. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε το επόμενο ματς με τη βοήθεια των οπαδών μας και θα ισοφαρίσουμε σε 2-2" τόνισε ο διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ, Καν Τοπσακάλ.

Θυμίζουμε πως το 2014 η Γαλατάσαραϊ δεν κατέβηκε στον τελευταίο τελικό και η Φενέρμπαχτσε πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ