NBA

Αντετοκούνμπο: "Σκεφτόμουν ότι δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Γουεμπανιαμά, στο πούλμαν τρελαίνονται όταν τον βλέπουν"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) answers a question during media day the NBA All-Star basketball game in Indianapolis, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Michael Conroy)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Media Day ενόψει του All-Star Game 2024 AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Βίκτορ Γουμπανιαμά, χαρακτηρίζοντας ως "τρομακτικό" τον τρόπο που διαβάζει το παιχνίδι και αποκάλυψε συζητήσεις από τις αποστολές των Μιλγούκι Μπακς στο πλαίσιο της Media Day του NBA All-Star Game 2024 (19/2, 03:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βικτόρ Γουμπενιαμά στο πλαίσιο της Media Day του NBA All-Star Game 2024 (19/2, 03:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24). Ο Έλληνας σταρ εξήγησε ότι ο Γάλλος θα κατακτήσει τα πάντα αν διατηρηθεί υγιής και αποκάλυψε συζητήσεις από τα άδυτα των αποστολών των Μιλγουόκι Μπακς. Ο "Greek Freak" μοιράστηκε την δική του οπτική γωνία από την κοινή του παρουσία με τον Γουμπενιαμά στο παρκέ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

"Ο Βίκτορ θα κατακτήσει τα πάντα, θα γίνει πρωταθλητής, θα βγει MVP του πρωταθλήματος, θα κάνει τα πάντα. Θα εκπληρώσει κάθε στόχο που θα έχει θέσει" είπε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε αποκαλύπτοντας μια συζήτηση μέσα από τα άδυτα της ομάδας του Μιλγουόκι:

Δεν βλέπω πολύ μπάσκετ. Δεν τον έχω δει πολύ να παίζει αυτή τη χρονιά, αλλά όταν είμαστε στο πούλμαν ή στο αεροπλάνο, υπάρχουν άτομα τρελαίνονται όταν τον βλέπουν και λένε: "Αυτό είναι τρελό". Είναι κάτι που σου κεντρίζει την προσοχή και σε κάνει αναρωτιέσαι τι συνέβη"

"Σκεφτόμουν ότι δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλος σαν εκείνον. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Είναι 2,24. Στεκόμουν δίπλα του και ήταν πολύ πολύ πιο ψηλός από εμένα. Μπορεί να σουτάρει, να κουβαλήσει τη μπάλα. Όλοι το ξέρουμε αυτό" τόνισε ο Αντετοκούνμπο, για να χαρακτηρίσει στη συνέχεια ως "τρομακτικό" το διάβασμα του παιχνιδιού του Γάλλου:

"Το πρώτο που πρόσεξα από την πρώτη στιγμή είναι ότι διαβάζει το παιχνίδι. Ξέρει, κατανοεί το μπάσκετ. Τον έβλεπα πριν έρθει στο NBA. Το διάβασμα του παιχνιδιού του είναι καταπληκτικό. Αυτό δεν μπορείς να το διδάξεις. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Μπορείς να γίνεις δυνατότερος, ταχύτερος, να σουτάρεις καλύτερα, όλα αυτά.

Αλλά την γνώση του παιχνιδιού, το πότε να αμυνθείς, πότε να τρέξεις, πότε να δώσεις βοήθεια στους συμπαίκτες σου είναι πράγματα που δεν μπορείς να διδάξεις. Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι τρομακτικός" συμπλήρωσε ο Έλληνας σταρ του NBA, για να αναφερθεί και στον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

"Ο ΛεΜπρόν είναι ξεχωριστός αλλά είναι κοντά στο να κλείσει την καριέρα του. Πρέπει να αποδεχθούμε αυτό το πρόβλημα και να προχωρήσουμε", κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ