ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: Έτσι έφτασε σε ακόμη ένα double-double ο Γιάννης, τα Highlights του απέναντι στους Χόρνετς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς AP PHOTO/MORRY GASH

Οι Μπακς έφτασαν σε πέμπτη σερί νίκη έχοντας τον ηγέτη τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε beast mode. Ο Greek Freak τέλειωσε τον αγώνα με άλλο ένα double-double.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφησε πολλά περιθώρια στην άμυνα των Χόρνετς και συνέβαλε τα μέγιστα στην πέμπτη σερί νίκη (124-115) των Μπακς που τους έφερε πιο κοντά στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Greek Freak γέμισε από νωρίς τη στατιστική του και σε μόλις δέκα λεπτά είχε 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στη δεύτερη περίοδο ήταν περισσότερο θεατής, όσο οι γύρω του σούταραν από την περιφέρεια, όπως και στην τρίτη, προτού γυρίσει στην έναρξη της τέταρτης και ισοπεδώσει όποιον βρέθηκε στο δρόμο του.

Σκόραρε με επελάσεις, σκόραρε με βολές, σκόραρε από το τρίποντο, μάζευε τα ριμπάουντ το ένα πίσω από το άλλο και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των παικτών που διεκδικούν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου. Συνολικά είχε: 34 πόντοι με 13/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 5/6 βολές, 18 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ και 4 λάθη σε 35:35.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ