ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: "Δεν μου άρεσε που ήμουν εκτός, ελπίζω να έχουμε πάρει το μάθημά μας όταν έρθει η ώρα των playoffs"

Αντετοκούνμπο: "Δεν μου άρεσε που ήμουν εκτός, ελπίζω να έχουμε πάρει το μάθημά μας όταν έρθει η ώρα των playoffs"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της σεζόν και τα playoffs του NBA (VIDEO).

Οι Μπακς δεν τα κατάφεραν, ηττήθηκαν από τους Σανς στην παράταση (128-127), εξαιτίας ενός φάουλ του Πι Τζέι Τάκερ και μίας βολής του Ντέβιν Μπούκερ στα 0.3".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μία φορά ο πρωταγωνιστής των "Ελαφιών" (πέτυχε 33 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ), παρότι το φινάλε το παρακολούθησε από τον πάγκο λόγω μίας κράμπας που υπέστη. Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς, μίλησε τόσο για το πρόβλημα που αντιμετώπισε όσο και για το υπόλοιπο της σεζόν και τα μαθήματα που πρέπει να έχουν πάρει οι Μπακς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

"Απλά έπαθα κράμπα, πρέπει να πιώ περισσότερα υγρά. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ναι, είναι απελπιστικό, αλλά το ένιωθα. Έγινε ξανά. Εκείνη την ώρα δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι. Πήρα υγρά που με βοήθησαν με την κράμπα, αλλά το παιχνίδι έμοιαζε με παιχνίδι playoffs, ήθελα να το τελειώσω, να είμαι ανταγωνιστικός. Όλοι έκαναν καλές επιλογές στο τέλος, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά ως ομάδα, αμυντικά. Η επίθεση μας ήταν καλή, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Δεν μου άρεσε που ήμουν εκτός, αλλά χάρηκα που είδα παίκτες να πετυχαίνουν μεγάλα σουτ", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Φέτος έχουμε κερδίσει μερικά κλειστά παιχνίδια, έχουμε χάσει μερικά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έναν καλό γκαρντ, τον Τζρου, τον Κρις, εμένα, μπορούμε να εμφανίσουμε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Πρέπει να μπορούμε να εκτελούμε, να προστατεύουμε την μπάλα και να ξέρουμε τι μας κάνει. Πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε στο παρκέ. Πιστεύω ότι έχουμε σπουδαία ομάδα. Όταν η ώρα είναι η σωστή ελπίζω να έχουμε πάρει τα μαθήματα μας και να τα καταφέρουμε στα playoffs. Νιώθω καλά τώρα. Θα πάω σπίτι, θα φάω, θα πάρω υγρά, θα ξεκουραστώ".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ