EUROBASKET

Ανασκόπηση Ευρωμπάσκετ 2013: 1η ημέρα

Ανασκόπηση Ευρωμπάσκετ 2013: 1η ημέρα

Πολλά όμορφα και συναρπαστικά παιχνίδια είχε η πρώτη ημέρα του 38ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τις αναμετρήσεις, τα αποτελέσματα και ποιοι ξεχώρισαν.

Εξαιρετικά ματς πραγματοποιήθηκαν την πρώτη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τη νίκη των Φινλανδών επί της Τουρκίας να ξεχωρίζει.

Από εκεί και πέρα, σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα πήρε το Μαυροβούνιο κόντρα στα Σκόπια, όπως η Ουκρανία απέναντι στο Βέλγιο, έπειτα από καλάθι και φάουλ στην εκπνοή.

Δείτε την ανασκόπηση της πρώτης ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας...

Πατήστε πάνω στο παιχνίδι για την αναλυτική ανασκόπηση του αγώνα:

Σουηδία - Ελλάδα 51-79

Αποστολή, Σλοβενία: Γιάννης Φιλέρης: Επιβλητική εμφάνιση από την εθνική μας στην πρεμιέρα της στο Ευρωμπάσκετ, καθώς επικράτησε της Σουηδίας με 79-51. Δείτε τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, τον αριθμό της ημέρας και που κρίθηκε το ματς

Βέλγιο - Ουκρανία 57-58

Η Ουκρανία κατάφερε με καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Τζέτερ 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος να νικήσει το Βέλγιο με 58-57.

Σκόπια-Μαυροβούνιο 80-81

Μεγάλο ντέρμπι έγινε ανάμεσα στα Σκόπια και το Μαυροβούνιο, με τους δεύτερους να κερδίζουν στον πόντο (81-80) και να μπαίνουν με τον καλύτερο τρόπο στο Ευρωμπάσκετ. Καθοριστικός στο τέλος ο Ράις με 4/4 βολές και δύο λέι απ.

Ισπανία-Κροατία 68-40

Επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, από την Ισπανία η οποία διέλυσε με 68-40 την Κροατία και ξεκίνησε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τουρκία-Φινλανδία 55-61

Σπουδαία νίκη για τη Φινλανδία που επικράτησε της Τουρκίας με 61-55. Δεν κατάφεραν να επιβάλουν το παιχνίδι τους σε κανένα σημείο της αναμέτρησης οι παίκτες του Μπόγκταν Τάνιεβιτς.

Ισραήλ-Μ.Βρετανία 71-75

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, η Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να κλέψει τη νίκη από το Ισραήλ, επικρατώντας με σκορ 75-71 στην πρεμιέρα.

Λετονία - Βοσνία 86-75

Επιβλητική εμφάνιση από τη Λετονία, η οποία παρά τις προσπάθειες του Τελέτοβιτς πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Βοσνία με 86-75.

Γεωργία-Πολωνία 84-67

Καλή εμφάνιση και μεγάλη σε σημασία νίκη για την Γεωργία στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, καθώς διέσυρε με 84-67 της Πολωνίας. Εξαιρετικό το δίδυμο των Σανικίτζε, Μαρκοϊσβίλι

Σερβία - Λιθουανία 63-56

Πολύ καλή εμφάνιση από τη Σερβία που έκαμψε την αντίσταση της Λιθουανίας με 63-56, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ.

Τσεχία - Σλοβενία 60-62

Δύσκολη νίκη για τους οικοδεσπότες Σλοβένους που νίκησαν την Τσεχία με 62-60.

Γαλλία-Γερμανία 74-80

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ με τη Γερμανία να νικάει την Γαλλία και να κάνει αισθητή την παρουσία της! Εξαιρετικός ο Μπέντσινγκ με 19

Ρωσία-Ιταλία 69-76

Έπαιξε με τη φωτιά στο τέλος η Ιταλία, αλλά έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ρωσίας με 76-69 παίρνοντας σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ. Ο Μόνια ξανάβαλε τις "αρκούδες" στο παιχνίδι, αλλά ήταν πια αργά

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ