ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Ο Τζος Νίμπο μπήκε στα ραντάρ του Εργκίν Αταμάν

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αναντολού Εφές έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, με τον Τζος Νίμπο να βρίσκεται στα ραντάρ του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση της ρακέτας.

Παρά τη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague, η όρεξη όλων στην Αναντολού Εφές παραμένει... ανοιχτή. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται πως έχουν βάλει ως στόχο το three-peat (για να γίνουν σαν την Γιουγκοπλάστικα, όπως είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα του SPORT24), κινούμενοι ήδη για μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της offseason.

Μετά τον Γουίλ Κλάιμπερν λοιπόν, το νέο όνομα που προέκυψε και συνδέθηκε με την Αναντολού Εφές είναι αυτό του Τζος Νίμπο. Συγκεκριμένα, το BasketNews αναφέρει πως ο αθλητικός σέντερ της Ζάλγκιρις έχει μπει στο στόχαστρο του Εργκίν Αταμάν για την ενίσχυση της ρακέτας, εκεί όπου φέτος η τουρκική ομάδα είχε αρκετά προβλήματα.

Η μεταγραφή του Φιλίπ Πετρούσεβ δεν απέδωσε τα προσδοκόμενα (σ.σ.: ο νεαρός σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Κωνσταντινούπολη), ο Μπράιαν Ντάνστον έβαλε ακόμη μια σεζόν στην πλάτη του κι ο Τιμπόρ Πλάις δεν είναι αξιόπιστος στο πίσω μέρος του γηπέδου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος σέντερ έχει τη δυνατότητα παραμονής στη Zalgirio Arena για ακόμη μια σεζόν, σε περίπτωση όμως που το ενδιαφέρον της Αναντολού Εφές μετατραπεί σε πρόταση, μοιάζει ξεκάθαρο ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο για να τον διαθέτει στο ρόστερ του 2022/23.

Τη φετινή σεζόν, ο Τζος Νίμπο είχε 8.8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 0.8 μπλοκ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ