FINAL FOUR 2022

Final Four 2022, Ο Εργκίν Αταμάν στο SPORT24: "Three-peat σαν την Γιουγκοπλάστικα; Γιατί όχι, θα προσπαθήσουμε"

Final Four 2022, Ο Εργκίν Αταμάν στο SPORT24: "Three-peat σαν την Γιουγκοπλάστικα; Γιατί όχι, θα προσπαθήσουμε"
SPORT24

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα του SPORT24 μετά την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague για δεύτερη σερί σεζόν, βάζοντας ήδη τον επόμενο στόχο για την Αναντολού Εφές.

Η Αναντολού Εφές κατέκτησε την κορυφή της EuroLeague για δεύτερη σερί σεζόν, με το back-to-back του Βελιγραδίου να δίνει την αφορμή για ξέφρενους πανηγυρισμούς από τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του. Μετά το φινάλε του τελικού, ο προπονητής της Αναντολού Εφές δεν κρύφτηκε, μίλησε για τον επόμενο (μεγάλο) στόχο και πέταξε το... καρφί του προς τον Σερτάτς Σανλί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Βασίλης Σκουντής

- Ονειρεύεσαι να κάνεις το three-peat, όπως η Γιουγκοπλάστικα;

"Οι στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ! Φυσικά θα προσπαθήσουμε, αυτή η ομάδα ελπίζω πως θα είναι η ίδια την επόμενη σεζόν. Έχουμε μεγάλο κίνητρο όλοι στον σύλλογο, συν το γεγονός πως όλοι στη χώρα (Τουρκία) μας στηρίζουν. Θα προσπαθήσουμε, γιατί όχι; Το σημαντικό για μας είναι να βρισκόμαστε σε Final Four. Όταν φτάνουμε εδώ, μπορούμε να κερδίσουμε".

- Σου αρέσει να κερδίζεις με τέτοιο τρόπο, στο τέλος;

"Ο Θεός μας βοηθάει! Δεν παίξαμε καλά, ειδικά σήμερα. Δεν παίξαμε όπως συνήθως, αλλά βελτιωθήκαμε στην άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με τον Κρις Σίνγκλετον και τον Τιμπόρ Πλάις. Είχαμε πολλά προβλήματα στην επίθεση, όπως κι η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά βρήκαμε τον τρόπο να ελέγξουμε τα πράγματα στα τελευταία δευτερόλεπτα...".

- Πώς θα γιορτάσετε τη νίκη σας;

(γελάει) "Καλή ερώτηση! Δεν ξέρω... Θα γιορτάσοιυμε με τους φιλάθλους μας, τον κόσμο μας, τους ανθρώπους μας. Είμαι πολύ κουρασμένος τώρα, αλλά θα δούμε. Θα πάμε στο ξενοδοχείο πρώτα".

- Πώς εξηγείς αυτή την έκρηξη του Τιμπόρ Πλάις;

"Πήρε αυτοπεποίθηση. Πέρσι κάναμε το ίδιο με τον Σερτάτς Σανλί. Ήρθε η Μπαρτσελόνα και τον πήρε. Του είπα να μην πάει στους δεύτερους, να μείνει με τους πρώτους. Τώρα νομίζω καταλαβαίνει...".

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 "κατεβάζει" την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β. Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και μεταδίδουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS FINAL FOUR 2022 EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ