ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρησε για το Ζλάτιμπορ

Αναχώρησε για το Ζλάτιμπορ
Σάκοτα-Περπέρογλου

Oι πρωταθλητές την Δευτέρα αναχώρησαν για το Ζλάτιμπορ όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει στη διάθεσή του τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Νίκο Χατζηβρέττα, Μάικ Μπατίστ, Στράτο Περπέρογλου, Ντρου Νίκολας, Δημήτρη Βεργίνη, Άρη Ταταρούνη και Κώστα Τάγαρη. Οι Έλληνες διεθνείς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα ενσωματωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου.
Λίγο πριν από την αναχώρηση ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που συμμετέχει στην προετοιμασία του Παναθηναΐκού από το 1991 ανέφερε: " Τι να περιμένουμε; Ότι περιμένουμε κάθε χρονιά. Του Παναθηναϊκού οι στόχοι δεν αλλάζουν. Ξεκινάει κάθε χρονιά, όπου κι αν κάνει προετοιμασία με τους ίδιους στόχους. Κι εμείς ξεκινάμε με διάθεση, αισιοδοξία και προσμονή".

Σε ερώτηση σχετικά με την ενίσχυση του Ολυμπιακού, ο αρχηγός των "πρασίνων" σχολίασε: " Κάθε χρονιά υπάρχει απειλή. Από οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον από τον Ολυμπιακό, που ενισχύθηκε με κάποιους καλούς παίκτες και θα είναι πιο δυνατός. Αυτό για εμάς όμως, δεν αλλάζει τίποτα. Αντίθετα, το κίνητρό μας αυξάνεται κι αυτό είναι προς όφελός μας".

Ο Μάικ Μπατίστ από την πλευρά του τόνισε: " Είμαστε έτοιμοι. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς. Θα γίνουν δυνατές προπονήσεις δύο φορές το χρόνο, θα πρέπει να τρέξουμε, να κάνουμε πολλές ασκήσεις μπάσκετ για να βρουν και πάλι τα πόδια μας το ρυθμό τους.

Για να πω την αλήθεια είναι η περίοδος της χρονιάς που μισώ περισσότερο, αλλά από την άλλη ξέρω ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει, γιατί τώρα θα προετοιμαστούμε, θα μπουν οι βάσεις για μια πολύ δύσκολη χρονιά. Έχω ξεκουραστεί, είδα την οικογένειά μου, γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να τους βλέπω συχνά στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και τώρα νιώθω πραγματικά, όντας εδώ μαζί με τα άλλα παιδιά, σαν να γύρισα σπίτι μου".

Μιλώντας και εκείνος για τους "ερυθρόλευκους" είπε: " Δεν έχει σημασία τι μεταγραφές κάνει ο Ολυμπιακός. Πάντα είναι μια απειλή για εμάς. Τουλάχιστον έτσι τον αντιμετωπίζουμε εμείς. Δεν κοιτάμε ποιοι θα βρίσκονται απέναντί μας. Εμείς ξέρουμε απλά ότι πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Για την ομάδα μας και τον κόσμο μας.

Έτσι κι αλλιώς όλοι ξέρουν πια ότι οι αγώνες των δύο αυτών ομάδων είναι πάντα κάτι ξεχωριστό, ανεξάρτητα με το ποιος παίζει. Θα δούμε πόσο ξεχωριστοί θα είναι και φέτος αυτοί οι αγώνες".

Ο Δημήτρης Βεργίνης υποστήριξε: " Είναι ένα διάστημα προσαρμογής για μένα, για να δω πώς δουλεύει η ομάδα. Από εδώ και πέρα ξεκινάμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα, χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στους στόχους που επιθυμεί η ομάδα.

Θα είμαστε 15 μέρες στο Ζλάτιμπορ, πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά, να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε ακόμη πιο δυνατοί".

Αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις στο "τριφύλλι" σχολίασε: " Ο τρόπος που δουλεύει ο Παναθηναϊκός είναι τελείως διαφορετικός και αυτό τον κάνει να είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πιστεύω ότι βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο, πιο ψηλά από τις άλλες ομάδες. Και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για μένα είναι από τα καλύτερα που μπορεί να βρει ένας παίκτης αυτή τη στιγμή και ο κ. Ομπράντοβιτς, αλλά και ο κ. Ιτούδης που είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Νιώθω πραγματικά τυχερός που θα δουλέψω μαζί τους".


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ