EUROLEAGUE

Αναχώρησε για την Πόλη

Αναχώρησε για την Πόλη
Oυάσιγκτον-Ράιτ

Αναχώρησε για την Κωνσαντινούπολη, η αποστολή του Άρη. "Να ελέγξουμε τον ρυθμό", είπε ο Μότολα

Ο Αμερικανός, μόλις είχε γυρίσει από την Βοσνία μέσω Βιέννης κι ενώ πήγε να αφήσει τη βαλίτσα του, ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή χωρίς να μπορεί να το πιστέψει.
Όπως όλα δείχνουν ο Καστλ μετράει αντίστροφα ως προς την παραμονή του στον Άρη, ενώ έχει ζητήσει δύο μέρες προθεσμία από την Μενόρκα για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει, όπως τονίζεται από την ισπανική ομάδα.

Τη θέση τους στην δωδεκάδα, θα πάρουν ο Γάϊος Σκορδίλης, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Καραδολάμης.

Στις 10:30 της Τετάρτης, ο Γκόρντον Χέρμπερτ και οι παίκτες του, θα επισκεφτούν το Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη κάτι που είχε γίνει και πέρυσι παραμονές του αγώνα με την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ. Εκεί θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης.

Στη συνέχεια, η ομάδα θα κάνει μια προπόνηση στο Αμπντί Ιπεκτσί (12:15-13:30), πριν τεθεί αντιμέτωπη με την Εφές Πίλσεν στις 20:15, απαλλαγμένη από το άγχος αφού έχει πάρει από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική την πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκα.

Ο Χάνο Μότολα τόνισε ενόψει της αναμέτρησης: " Τόσο εμείς, όσο και η Έφες Πίλσεν, ψάχνουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία λίγο πριν την έναρξη του Top-16. Σίγουρα το γεγονός ότι ο προσεχής μας αντίπαλος παίζει εντός έδρας του δίνει αβαντάζ, αλλά περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αφού τόσο εμείς όσο και αυτοί θα παίξουμε πολύ σκληρά και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτήν την αναμέτρηση. Στην Εφές θα έχουν ένα αποθημένο επειδή τους είχαμε κερδίσει τους στο Αλεξάνδρειο και θα παίξουν πολύ δυνατά, οπότε θα πρέπει να βρούμε τρόπους να τους αντιμετωπίσουμε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο "κλειδί" της νίκης: " Πρέπει να ελέγξουμε το τέμπο της αναμέτρησης. Δεν πρέπει να το κάνουν αυτοί με δεδομένο ότι θα παίζουν στην έδρα τους και παράλληλα θα βρουν την αυτοπεποίθηση τους. Σημαντικό για αυτούς είναι ότι θα έχουν και τον Ντρου Νίκολας που ήταν τραυματίας και τώρα επέστρεψε. Αν παίξουμε την ίδια άμυνα που είχαμε παίξει στο πρώτο ημίχρονο της προηγούμενης αναμέτρησης με την Εφές τότε θα είμαστε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και την διεκδίκηση της νίκης. Αν είναι να παίξουμε όμως όπως στο Μιλάνο, τότε δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψουμε για την Κωνσταντινούπολη και να κάνουμε περιττά έξοδα".

Τέλος παραδέχθηκε ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερα αφού δεν έχουν το άγχος της πρόκρισης: " Πάντα υπάρχει στρες πριν από έναν αγώνα. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν καλύτερα διότι μπορεί να είναι λίγο πιο χαλαρές, αφού αμφότερες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά αυτό θα τις βοηθήσει να παίξουν καλύτερα το παιχνίδι τους. Στο Μιλάνο για έναν ανεξήγητο λόγο ήμασταν "σφιχτοί", αλλά τώρα μετά από δύο μέρες πολύ καλής προπόνησης είμαστε έτοιμη για τον αγώνα με την Εφές".

Χέρμπερτ: " Να βοηθήσουμε Ντάριους και Μπόισα"

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ο Χέρμπερτ τόνισε: " Για μας ο αγώνας με την Εφές Πίλσεν δεν είναι ζωής ή θανάτου, αφού έχουμε εξασφαλίσει με μαθηματική ακρίβεια την πρόκρισή μας στη φάση των "16". Παρόλα αυτά, είναι μια ιδανική ευκαιρία να βοηθήσουμε τους Ντάριους Ουάσιγκτον και Βλαντιμίρ Μπόισα να ενσωματωθούν στο παιχνίδι".

" Παράλληλα, θα δοκιμάσουμε τη χημεία της ομάδας απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως η Εφές Πίλσεν. Τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι πολύ σημαντικά για μας για να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα. Θέλω να δω τους παίκτες μου να παίξουν με πάθος στην άμυνα και να εκτελέσουμε κάποια νέα συστήματα στο παρκέ. Ακόμη κι αν έχουμε προκριθεί στη φάση των 16, το κίνητρό μας πρέπει να παραμείνει υψηλό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε την Εφές Πίλσεν εκτός έδρας".

Την Τετάρτη τα εισιτήρια για την Ολυμπιάδα
Μέσω ανακοίνωσης που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, οι φίλαθλοι του Άρη, ενημερώνονται ότι την Πέμπτη, θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων, για το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα.

" Στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να σημειώσουν ακόμα μια νίκη στην φετινή ‘κούρσα’ της Α1", ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 2-3: 10 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του Άρη στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600) από αύριο έως και την Παρασκευή και ώρες 10:00-17:00, από τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), και τους Συνδέσμους Φίλων Άρη. Επίσης την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα εξυπηρετούν τους φιλάθλους από τις 14:00 μέχρι και τις 17:00".
































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ