ΜΑΡΟΥΣΙ

Αν χάσει χάνεται...

Αν χάσει χάνεται...
Λινάρδος

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς για παίκτες και Κακιούση

Η διοίκηση είναι δυσαρεστημένη από την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα, κάτι που φάνηκε και από το πρόστιμο που επέβαλλε ο Άρης Βωβός, σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Λινάρδος: " Μονόδρομος..."
Όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει ότι άλλος δρόμο από τη νίκη δεν υπάρχει. Σε αυτό το μήκος κύματος, ήταν και οι δηλώσεις του βοηθού του Λευτέρη Κακιούση, Νίκου Λινάρδου, στον Super Sport FM: " Η νίκη καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι μονόδρομος. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν παίζει ρόλο τόσο το τεχνικό κομμάτι όσο η επιθυμία, η διάθεση και το πάθος".

" Ξέρουμε όλοι ότι οφείλουμε να νικήσουμε ανεξάρτητα ποιος είναι απέναντί μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εξαιρετικό υλικό, αλλά και με τρία νέα πρόσωπα. Έχουμε στοιχεία γι’ αυτά, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα εξαρτώνται από μας".

Χωρίς Τσιότρα και Καράγκουτη
Όπως είναι γνωστό είναι δεδομένες οι απουσίες του Γιώργου Καράγκουτη και του νεαρού πλέι μέικερ Θοδωρή Τσιότρα. Ο βαθμός ετοιμότητας του βόσνιου Τζάζβιν, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έχει αυξηθεί σε σχέση με το ματς κόντρα στην Νίμπουργκ.

Τέλος, θερμή υποδοχής από φιλάθλους και διοίκηση αναμένεται να έχει ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος μετά τη διετή παρουσία του στο Μαρούσι.









TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ