ΤΡΙΚΑΛΑ

Αλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Τρικάλων

Media Day και αγιασμός για την ομάδα των Τρικάλων BC Aries, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Media Day και αγιασμός για την ομάδα των Τρικάλων BC Aries, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Οι Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και Γιώργος Κουτσιντάς αποχώρησαν από τα Τρίκαλα, καθώς παραχώρησαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ. Τέλος και ο Φρύδας.

Σε νέα εποχή μπαίνουν τα Τρίκαλα, καθώς ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας σε αυτά οι Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και Γιώργος Κουτσιντάς αποφάσισαν να παραχωρήσουν τις μετοχές τους και να παραδώσουν την διοικητική σκυτάλη της ομάδας.

Η απόφαση των δύο παραγόντων πήρε πλέον επίσημη μορφή, ενώ με γραπτή τους δήλωση εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή. Επίσης, παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Φρύδας, ο οποίος παραχώρησε και αυτός με την σειρά του το ποσοστό (10%) των μετοχών του.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportrikala.gr, θα είναι ο νέος επενδυτής των Τρικάλων, ενώ ήταν κι εκείνος που επέλεξε και συνόδευσε τον Φώτη Τακιανό στην πρώτη του επαφή με την ομάδα.

H δήλωση του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Γιώργου Κουτσιντά αναφέρει:

"Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries πήραμε από κοινού την απόφαση να παραχωρήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ που διαθέταμε.

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε όχι αβίαστα, αλλά με γνώμονα τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις που δεν μας επέτρεπαν την ενασχόληση με την ομάδα στον βαθμό που θα επιθυμούσαμε σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά μακριά από τα Τρίκαλα.

Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με πολλούς ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα τους οποίους και ευχαριστούμε, μοιραστήκαμε μαζί τους την αγωνία και το πάθος για την πορεία της ομάδας και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε τα Τρίκαλα μία σταθερή δύναμη στον χώρο της Α1.

Η παραχώρηση των μετοχών έγινε σε ανθρώπους με όρεξη, διάθεση και δυνατότητες να την «τρέξουν» ακόμη καλύτερα συνεχίζοντας να την διατηρούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και οι Τρικαλινοί φίλαθλοι καλό θα είναι να τους στηρίξουν ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και πρόθυμοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Αχιλλέας Ρουσιαμάνης – Γιώργος Κουτσιντάς"

Η δήλωση του Βαγγέλη Φρύδα αναφέρει:

"Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας μας επέλεξα να μεταβιβάσω το ποσοστό των μετοχών(10%) που είχα στην κατοχή μου και να παραιτηθώ από πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ αφήνοντας έτσι την δυνατότητα στην νέα ιδιοκτησία να κάνει τις επιλογές της χωρίς περιορισμούς.

Ευχαριστώ τους ΠΑΝΤΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ.

Με τιμή

Βαγγέλης Φρύδας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ