ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Αλλαγή αντιπάλου στο πρώτο φιλικό

Αλλαγή αντιπάλου στο πρώτο φιλικό
Καλαφατάκης

Τον Ιωνικό Λαμίας θα αντιμετωπίσει στην Κυψέλη ο Πανελλήνιος το Σάββατο, στο πρώτο φιλικό του επί ελληνικού εδάφους

Αρχικά, οι Ολυμπιονίκες είχε προγραμματιστεί ότι θα αντιμετώπιζαν το Περιστέρι, όμως η ομάδα των δυτικών προαστίων, την ίδια ημέρα έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και έχει προπονητικό χαρακτήρα, αφού νωρίτερα, οι παίκτες της ομάδας, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα ενδυνάμωσης με βάρη, συνεχίζοντας εκ παραλλήλου το προπονητικό πρόγραμμα.

Βραβείο ήθους
Για δεύτερη χρονιά την τελευταία τριετία, ο Πανελλήνιος θα τιμηθεί με το Βραβείο Ήθους για την εν γένει συμπεριφορά της Κ.Α.Ε. και των φιλάθλων του στη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος.

Ο Πανελλήνιος ήταν η μόνη ομάδα που δεν δημιούργησε επεισόδια και δεν παραπέμφθηκε στον αθλητικό δικαστή τη σεζόν 2006-07 και γι αυτό την προσεχή Δευτέρα, στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, θα τιμηθεί με ειδικό έπαθλο από τον ΕΣΑΚΕ και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ και το αγωνιστικό τμήμα, ενώ ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ κ. Μίνως Ξ. Κυριακού, θα παραλάβει την τιμητική διάκριση.

Θα δώσει τελικά η ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, το Σάββατο (22/09) στην Κυψέλη(13:00), κεκλεισμένων των θυρών.









TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ