ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Αλλαγές μετά την ΑΕΛ

Αλλαγές μετά την ΑΕΛ
Χριστόπουλος

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ προετοιμάζεται η Ολυμπιάδα προκειμένου να κάνει την πρώτη της νίκη

Αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό δεν θα υπάρξουν μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΛ καθώς εκεί θα κριθούν πολλά, όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει η πατρινή ομάδα.
Κατά τα άλλα στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο θα υπάρξουν εκπλήξεις για τους φιλάθλους όπως ανακοίνωσαν οι "πορτοκαλί" και συγκεκριμένα: "Στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Πανελλήνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Ολυμπιάδα διοργανώνει διαγωνισμό τρίποντων. Στο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων.

Μετά από κλήρωση που θα γίνει, θα προκύψουν πέντε υποψήφιοι οι οποίοι θα διαγωνιστούν με αντίπαλο το καλάθι, καθώς θα πρέπει να σουτάρουν πέντε τρίποντα από πέντε διαφορετικές θέσεις. Το έπαθλο για τον νικητή, που θα πετύχει τις περισσότερες εύστοχες βολές είναι 1.000 ευρώ.

Το διαγωνισμό τριπόντων υποστηρίζει και συνδιοργανώνει η Θέμιδα Τοπογραφική, επίσημος υποστηρικτής της Ολυμπιάδας. Η τιμή των εισιτηρίων για τον παραπάνω αγώνα θα είναι 8 ευρώ και για τους μαθητές και φοιτητές θα είναι 4 ευρώ".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ