ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Αναμένονται αποφάσεις

Αναμένονται αποφάσεις
Χριστόπουλος

Κέλβιν Γκιμπς και Ντεγουέιν Τζέφερσον οδεύουν προς αντικατάσταση στην Ολυμπιάδα

Όπως δείχνουν τα πράγματα κάποιοι παίκτες θα αντικατασταθούν -κάτι που τόνισε και ο Νίκος Μπογονικολός μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο- και η... καμπάνα χτυπάει περισσότερο για τους ξένους.
Oι Κέλβιν Γκιμπς και Ντεγουέιν Τζέφερσον πιθανότατα θα κάνουν την αρχή αφού δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο και θα αντικατασταθούν. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι και οι Μόρις Ουίτφιλντ, Λέλτον Μπράουν έχουν... συγκινήσει με την απόδοση τους γι' αυτό και η θέση τους θεωρείται επισφαλής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται να πάρει αποφάσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση, ωστόσο, αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με την Σπάρτακ Πλέβεν και η πρόκριση στο FIBA Eurocup, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις από την πατρινή ομάδα αν δεν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Kατά τα άλλα η διοίκηση των "πορτοκαλί" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για τη συμπαράσταση στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

" Η Ολυμπιάς ΚΑΕ ευχαριστεί τους φίλους της για τη συμπαράσταση στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή σχεδιάζει κάθε αναγκαία κίνηση για την επιτυχία των στόχων μας. Τονίζουμε ότι παρόλη την προσπάθεια κάποιων να δυναμιτήσουν το κλίμα, το παιχνίδι ήταν όπως όλα τα παιχνίδια της Ολυμπιάδας μια γιορτή του μπάσκετ. Η ομάδα μας και όλοι οι φίλοι μας είναι υπόδειγμα φιλοξενίας και αθλητικού ήθους και για εμας αυτό είναι από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της λειτουργία μας".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ