ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε... επίθεση αγάπης στον Λούκα Ντόντσιτς και τον αγκάλιασε

All Star Game 2022: Ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε... επίθεση αγάπης στον Λούκα Ντόντσιτς και τον αγκάλιασε
PRINTSCREEN

Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε όρεξη στο All Star Game και το έδειξε αυτό και στο ημίχρονο του αγώνα, αφού είδε τον Λούκα Ντόντσιτς και όρμησε προς το μέρος του, παίρνοντας αγκαλιά τον Σλοβένο και πιάνοντας κουβέντα μαζί του.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε κέφια κατά την διάρκεια του All Star Game 2022 του Κλίβελαντ στην τελετή για την βράβευση των 75 καλύτερων παικτών όλων των εποχών και το έδειξε με κάθε τρόπο, με τον Λούκα Ντόντσιτς να πέφτει "θύμα" της... αγάπης που τρέφει ο "Air" για αυτόν. Μία αγάπη που βασίζεται και στην μεταξύ τους συνεργασία, αφού το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του Σλοβένου βγήκε από την εταιρεία του Τζόρνταν.

Με την τελετή για την βράβευση των 75 κορυφαίων παικτών στην ιστορία να έχει ολοκληρωθεί λοιπόν, ο Τζόρνταν βρήκε ευκαιρία και... επιτέθηκε στον Ντόντσιτς, παίρνοντάς τον αγκαλιά, πριν ανταλλάξει μερικές κουβέντες μαζί του και στην συνέχει αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο βράδυ ο Τζόρνταν πρόλαβε να αγκαλιάσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, να ανταλλάξει χειραψία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - που είπε ότι έπαθε σοκ που τον γνώρισε - και να... προκαλέσει σε μονό τον Μάτζικ Τζόνσον

Δείτε την στιγμή μέσω δύο VIDEO από δύο διαφορετικές γωνίες:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ