ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022, Μάικλ Τζόρνταν σε Μάτζικ Τζόνσον: "Ελα να παίξουμε μονό εδώ και τώρα γέρικο σκυλί"

All Star Game 2022, Μάικλ Τζόρνταν σε Μάτζικ Τζόνσον: "Ελα να παίξουμε μονό εδώ και τώρα γέρικο σκυλί"

Ο Μάικλ Τζόρνταν έδειξε ότι στα 59 του χρόνια παραμένει... ίδιος, αφού κατά την διάρκεια της τελετής για την βράβευση των 75 καλύτερων παικτών του NBA προκάλεσε τον Μάτζικ Τζόνσον σε μονό.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε όρεξη να μοιράσει γέλιο και... αγάπη στην τελετή για τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Ξέχωρα λοιπόν από την αγκαλιά του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την χειραψία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, φρόντισε να δείξει και την ανταγωνιστική του φύση.

Ενώ λοιπόν βρισκόταν ακόμα στα αποδυτήρια του γηπέδου των Καβαλίερς και μιλούσε με τον Ντουέιν Γουέιντ και τον Τζέισον Κιντ, έδειξε τον Μάτζικ Τζόνσον που καθόταν μαζί με τον Γκάρι Πέιτον και είπε: "Αυτός εκεί είναι ένα γέρικο σκυλί. Δεν κάνουμε πλάκα. Έλα να παίξουμε μονό εδώ και τώρα" .

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ