ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022: Η στιγμή της παρουσίασης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκδήλωση για τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών

All Star Game 2022: Η στιγμή της παρουσίασης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκδήλωση για τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών
PRINTSCREEN

Η απόλυτη αποθέωση. Η στιγμή της απόλυτης αναγνώρισης. Δείτε το VIDEO με την στιγμή που παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ημίχρονο του All Star Game 2022 ως ένας από τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε και επίσημα την ιστορία. Η στιγμή που ο "Greek Freak" μπήκε ανάμεσα στους κορυφαίους. Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα ονειρευόντουσαν, αλλά δεν περίμεναν να ζήσουν. Ένας Έλληνας ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που ο Γιάννης συμπεριλήφθηκε στους 75 (βασικά... 75+1) καλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA. Και στο ημίχρονο του NBA All Star Game 2022 πέρασε και επίσημα στην ιστορία, στην μίνι-εκδήλωση που οργάνωσε η λίγκα για τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

Δείτε το VIDEO με την στιγμή της παρουσίασης του Γιάννη:

Δείτε το VIDEO με την παρουσίαση των κορυφαίων φόργουορντ, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη:

Δείτε το VIDEO με την παρουσίαση των κορυφαίων σέντερ όλων των εποχών:

Δείτε το VIDEO με την παρουσίαση των κορυφαίων γκαρντ όλων των εποχών:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ