ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δεν είχα γνωρίσει τον Μάικλ Τζόρνταν, έπαθα σοκ όταν τον είδα από κοντά"

All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δεν είχα γνωρίσει τον Μάικλ Τζόρνταν, έπαθα σοκ όταν τον είδα από κοντά"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αισθανθεί δέος όταν συνάντησε τον Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game 2022 του Κλίβελαντ, με τις δηλώσεις του να είναι απολαυστικές.

Σε μία βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε επίσημα στην ιστορία ως ένας από τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στο All Star Game 2022, σε μία βραδιά που σημείωσε 30 πόντους, υπάρχει ένα πράγμα που ξεχώρισε: Την γνωριμία του με τον Μάικλ Τζόρνταν, με τον οποίο αντάλλαξε χειραψία. Και, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι, αισθάνθηκε δέος.

Ο "Greek Freak" παραδέχθηκε σε ερώτηση του SPORT24 ότι βούρκωσε που βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς τους θρύλους, ενώ με την κουβέντα να πηγαίνει στην συνέχεια στην συνάντησή του με τον Μάικλ Τζόρνταν συγκίνησε με αυτά που είπε.

"Δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Τον είχα δει μία φορά στην Σάρλοτ όταν παίζαμε ένα παιχνίδι, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να του συστηθώ" δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Είχα ρωτήσει αν θα έρθει και μου είπαν ότι δεν ήταν εδώ, αλλά τότε τον είδα να βγαίνει στην παρουσίαση και έπαθα σοκ. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών".

Κλείνοντας το θέμα, ο Γιάννης τόνισε: "Φίλε, είναι τρελό. Πήγα εκεί και του συστήθηκα. Εξεπλάγην που ήξερε ποιος είμαι. Εντάξει, πλάκα κάνω. Είχε πλάκα που του έσφιξα το χέρι και του μίλησα για πέντε δευτερόλεπτα. Είχε πλάκα".

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ