ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Βούρκωσα στη σκηνή, δίπλα σε όλους αυτούς τους θρύλους"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο SPORT24: "Βούρκωσα στη σκηνή, δίπλα σε όλους αυτούς τους θρύλους"
SPORT24

Δεν είχε λόγια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την κορυφαία βραδιά στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, γι' αυτή τη βραδιά στην οποία πρωταγωνίστηκε με δύο τρόπους. Δείτε τι απάντησε ο Greek Freak στην ερώτηση του SPORT24.

Τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του All-Star Game 2022, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτρεξε προς τα αποδυτήρια. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έκανε μπάνιο, έβαλε το κοστούμι του και βγήκε ξανά στο παρκέ, για να ακούσει το όνομά του ανάμεσα στους 76 κορυφαίους στην ιστορία του NBA, για να ανέβει νωρίς στη σκηνή, για να συναντήσει θρύλους, τους κορυφαίους των κορυφαίων, από τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Μάτζικ Τζόνσον, μέχρι τον Σακίλ Ο' Νιλ, τον Άλεν Άιβερσον και τον Χακίμ Ολάζουον.

Αποστολή στο Κλίβελαντ: Χάρης Σταύρου

Αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία ο Greek Freak είχε 30 πόντους (15/18 δίποντα), 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα σε κάτι λιγότερο από 27 λεπτά, τον ρωτήσαμε πως αισθάνθηκε που βρέθηκε δίπλα στα ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ, πως ένιωσε που ήταν μέρος της μεγαλύτερης βραδιάς στην ιστορία του αθλήματος. Και η απάντησή του, ήταν αυτή ακριβώς που περιμέναμε, καθώς παραδέχθηκε ότι βούρκωσε όταν ανέβηκε στο stage που τοποθετήθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

"Όταν ξεκινάς να παίζεις μπάσκετ, όταν είσαι νεαρός, ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς ότι θα βρεθείς δίπλα σε όλους αυτούς τους θρύλους. Το να ακους το όνομά σου, το να δίνεις χειραψία με όλους αυτούς, να στέκεσαι δίπλα τους και να μιλάς μαζί τους, είναι εκπληκτικό. Βούρκωσα στην σκηνή, ξέρεις, γιατί φίλε, υποτίθεται ότι δεν θα έφτανα εδώ πέρα. Το να βρίσκομαι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους τύπους, είναι απίστευτο".

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο είπε πως:

"Δεν είχα συναντήσει ποτέ στο παρελθόν τον Μάικλ Τζόρνταν, τον έχω δει μόνο στους αγώνες μας στην Σάρλοτ. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να του συστηθώ. Ρώτησα αν ήταν εδώ, μου είπαν όχι, όταν όμως βγήκε, σοκαρίστηκα. Ο κορυφαίος όλων των εποχών. Είναι τρελό, πήγα και του συστήθηκα, με εξέπληξε το γεγονός ότι ήξερε ποιος είμαι. Καλά πλάκα κάνω, ήταν ωραία η χειραψία και τα πέντε δευτερόλεπτα που είχαμε μαζί.

Μόνο δύο Ευρωπαίοι είμαστε στη λίστα, σωστά; Αυτό το κάνει ακόμη πιο τρελό. Έβλεπα τον Ντιρκ Νοβίτσκι να κερδίζει το πρωτάθλημα, είναι ένας από εμάς, ήρθε από την Ευρώπη. Ελπίζω και ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς και άλλοι Ευρωπαίοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και του Ντιρκ και ελπίζω ακόμη περισσότεροι Αφρικανοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Χακίμ Ολάζουον. Σε 25 χρόνια που θα το ξανακάνουμε, θα υπάρχουν περισσότεροι που δεν θα είναι Αμερικανοί".

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA NBA ALL STAR 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME ALL STAR GAME 2022 ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ