ALL STAR GAME 2022

All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιόρτασε την ιστορική βραδιά με τον μεγάλο του γιο στους ώμους

All Star Game 2022, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιόρτασε την ιστορική βραδιά με τον μεγάλο του γιο στους ώμους
PRINTSCREEN

Η στιγμή της χαλάρωσης μετά από μία ονειρεμένη βραδιά Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε με την σύντροφό του και τους δύο γιους του την παρουσία του στο 6ο All Star Game της καριέρας του και την ανάδειξή του ως ένας από τους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έζησε μία υπέροχη βραδιά στο All Star Game 2022 του Κλίβελαντ, όπου συμπεριλήφθηκε επίσημα στην λίστα των 75 κορυφαίων παικτών όλων των εποχών και - κατά δήλωσή του - έπαθε... σοκ στην χειραψία του με τον Μάικλ Τζόρνταν. Στο τέλος ωστόσο, αυτό που μένει δεν είναι άλλο από την οικογένεια.

Με το παιχνίδι λοιπόν να έχει ολοκληρωθεί, η κάμερα έπιασε τον Γιάννη να κάνει τα... απλά πράγματα. Να γιορτάζει και να χαμογελά για αυτή την υπέροχη βραδιά έχοντας στους ώμους του τον μεγάλου του γιο, Λίαμ Τσαρλς, και στο πλευρό του την σύντροφό του, Μαράια, που είχε στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο τους, Μάβερικ Σάι.

Δείτε το όμορφο VIDEO:

Το SPORT24 στο Κλίβελαντ

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (17/2) στο Κλίβελαντ, για να μεταφέρει τον παλμό από το 71ο NBA All-Star Weekend, από το συναπάντημα των κορυφαίων του μπασκετικού πλανήτη. Το SPORT24 είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο όγδοο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του, στο έκτο All-Star Game, αλλά στο πρώτο ως πρωταθλητής. Στο Οχάιο βρίσκονται και ο Θανάσης, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, για την συμμετοχή της Antetokounmpo Team στο Skills Challenge.

Χορηγός της αποστολής μας ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη κατασκευής: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ALL STAR GAME 2022 NBA ALL STAR ALL STAR GAME NBA ALL STAR 2022 NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ