ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ακολουθούν Δορκοφίκης και Αθανασούλας

Ακολουθούν Δορκοφίκης και Αθανασούλας
INTIME SPORTS

Ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Ιωάννου, όμως παράλληλα προχωράει τις περιπτώσεις των Περικλή Δορκοφίκη και Γιάννη Αθανασούλα.

Ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέλιου Ιωάννου και πλέον στρέφει την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Περικλή Δορκοφίκη.

Ο 34χρονος φόργουορντ αναμένεται σήμερα να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει κι έτσι με την εμπειρία του θα μπορέσει να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο κοντά στη ρακέτα για τον κόουτς Σκαραφίγκα.

Νικητής φαίνεται να βγαίνει ο Πανελευσινιακός και στην περίπτωση του Γιάννη Αθανασούλα. Ο πρώην φόργουορντ του Πανιωνίου αν κι όλα έδειχναν πως θα κλείσει στον Απόλλωνα Πατρών εντούτοις υπήρξε ανατροπή δεδομένων με τον ίδιο να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στα Βόρεια προάστια και την Ελευσίνα.

Ο 27χρονος αθλητής, όπως και ο Δορκοφίκης, αναμένεται να απαντήσει σήμερα κι έτσι σε λίγες ώρες οι άνθρωποι του Πανελευσιακού θα μπορούν να γνωρίζουν αν πραγματοποίησαν τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" που θα τους δυναμώσει στις θέσεις των γκαρντ και φόργουορντ.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ