ΑΡΗΣ

Αινιγματική δήλωση Καστρίτη: "Τον λόγο που ο Άρης ήταν αγνώριστος στο β' μέρος, θα ήθελα να τον κρατήσω για τον εαυτό μου"

Αινιγματική δήλωση Καστρίτη: "Τον λόγο που ο Άρης ήταν αγνώριστος στο β' μέρος, θα ήθελα να τον κρατήσω για τον εαυτό μου"
INTIME SPORTS

Αινιγματικές ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη μετά από τη βαριά ήττα του Άρη από τον Προμηθέα (51-84), λέγοντας ότι θα ήθελε να κρατήσει για τον εαυτό του τον λόγο που η ομάδα του παρουσίασε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος και προβληματική στο δεύτερο.

Ο Άρης υπέστη βαριά ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα για τη 2η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League και ο Γιάννης Καστρίτης κλήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του μετά από τη λήξη του αγώνα.

Ο τεχνικών των κιτρινόμαυρων στάθηκε στα διαφορετικά "πρόσωπα" που παρουσίασε η ομάδα του πριν και μετά από το ημίχρονο, ενώ δήλωσε αινιγματικά ότι θα ήθελε να "κρατήσει" για τον εαυτό του τον λόγο της προβληματικής εικόνας του Άρη στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης σε σύγκριση με την ανταγωνιστική εμφάνιση στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο πλάνο όπως θέλαμε να είμαστε, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Όπως πολύ σωστά είπατε, η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική, σχεδόν αγνώριστη στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό, αλλά θα μου επιτρέψετε να τον κρατήσω για τον εαυτό μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καστρίτης.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ