ΑΙΓΑΛΕΩ

Αιγάλεω-ΑΕΛ: 84-71

Αιγάλεω-ΑΕΛ: 84-71
Σκουρτόπουλος

Το Αιγάλεω επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 84-71 στο τουρνουά που διεξάγεται στη Νεάπολη

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 45-37, 67-50, 84-71

Αιγάλεω (Σκουρτόπουλος): Τσαρ 13 (1), Γεωργακίου, Γκόλντγουαϊρ 16 (4), Κουπίδης 11 (3), Χόχλερ 2, Μαγκουνής 10 (1), Αγγελόπουλος Ν. 4, Καλλινικίδης 10 (2), Αγγελόπουλος Δ. 2, Μαρίνος, Πάτερσον 16 (3).

ΑΕΛ (Αλεξανδρής): Ματαλόν 3 (1), Πράις 6 (2), Καραδολάμης 2, Αποστολίδης 3 (1), Μακίβερ 13 (3), Παπανικολάου 8 (2), Λαμπρόπουλος 4, Τσαϊρέλης 8, Παπακώστας 8, Λάππας 8 (2), Φράνσις 8.

Αλεξανδρής: "Χρειάζεται υπομονή"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου. Από μέρα σε μέρα βλέπετε και εσείς ότι η παρουσία μας διαφέρει. Σήμερα ήμασταν κακοί, ενώ χθες πολύ καλοί.

Δεν φώναξα στα παιδιά, απλά τους είπα ότι η Α1 είναι σκληρή και χρειάζεται συγκέντρωση, μας λείπει η εμπειρία. Σε ότι αφορά τους Αμερικανούς Πράις και ΜακΚίβερ, δεν έμεινα ικανοποιημένος όσο περίμενα και θα κοιτάξω και άλλες λύσεις. Είμαστε νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε καλούς ξένους για ένα καλό στήριγμα.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει πολύ καλά, το Αιγάλεω έχει τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια τώρα και δεν χρειάστηκε να αλλάξει την φιλοσοφία του, ενώ έκανε απλώς προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, θεωρώ λοιπόν ότι θα έχει ανάλογη πορεία με πέρσι.

Τα Τρίκαλα είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν κάτι καλό. Ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε κρίσεις"





.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την πλευρά του, τόνισε: "Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και η κούραση είναι μεγάλη. Έχουμε όμως καλή λειτουργία και θα βελτιωθούμε περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι ακόμη ανέτοιμος, η ΑΕΛ ΓΣ θέλει πίστωση χρόνου για να γίνουν πρωταγωνιστές οι νεαροί παίκτες που έχει και τέλος τα Τρίκαλα είναι θέμα το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν στην κατηγορία"









TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ