EUROLEAGUE

Αγωνία για Σλούκα και απίθανη ατάκα από τον Αταμάν για τον ηγέτη του

Αγωνία για Σλούκα και απίθανη ατάκα από τον Αταμάν για τον ηγέτη του
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Από την Τετάρτη (8/5) θα υπάρξει διάγνωση για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα στη γάμπα, αν και ο Εργκίν Αταμάν με μια ατάκα ήταν ξεκάθαρος εν όψει Final Four.

Η νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης (7/5) έστειλε τον Παναθηναϊκό στο Final Four του Βερολίνου, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν έχει έναν αρκετά έντονο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει. Ο Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στη γάμπα στο πρώτο μέρος, έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο δεύτερο και στο φινάλε αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ προς τα αποδυτήρια.

Οι πράσινοι δεν ξέρουν ακόμη το μέγεθος του τραυματισμού του Έλληνα γκαρντ, αλλά ελπίζουν ότι θα πρόκειται απλώς για ένα τράβηγμα και όχι για θλάση που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός δράσης. Ο ημιτελικός του Final Four απέναντι σε Μονακό ή Φενέρμπαχτσε θα γίνει το βράδυ της 24ης Μαΐου, οπότε χρόνος υπάρχει για ξεκούραση και για θεραπείες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αταμάν δεν θα χρησιμοποιήσει τον Σλούκα στους αγώνες με τον Προμηθέα και με τον Άρη, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα. Και το επίσης σίγουρο είναι ότι ο Τούρκος περιμένει τον ηγέτη του ετοιμοπόλεμο στο Βερολίνο, καθώς είπε ότι "ο Σλούκας θα είναι έτοιμος γιατί θέλει να πάρει εκδίκηση γι' αυτό που έγινε πέρυσι". Για το σουτ του Γιουλ δηλαδή που του στέρησε το τρόπαιο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ