ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγγέλου: "Την δουλειά μας"

Αγγέλου: "Την δουλειά μας"
Αγγέλου

Στους στόχους της ομάδας του ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής και της μάχης με τον Άρη αναφέρθηκε ο Αγγέλου

" Φτάσαμε στο να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι. Στο μπάσκετ συνήθως είναι εύκολο να σκέπτεσαι και να μιλάς, το πιο δύσκολο είναι να παίζεις συγκεντρωμένα. Εμείς θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι να συγκεντρωθούμε όσο μπορούμε και να δούμε πως θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως την κάναμε σε κάθε παιχνίδι", σχολίασε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός Ουίλιαμ Εϊβερι πρόσθεσε: " Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στην Αθήνα οπότε πρέπει να πάμε στην Θεσσαλονίκη για να παλέψουμε και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε τον Άρη γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι. Χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε την μεγάλη νίκη με το Αιγάλεω όπου πήραμε και την διαφορά, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη".

Όσο για τον ίδιο; " Σκέφτομαι θετικά, κάθε φορά που στέκομαι στο παρκέ, θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και όλα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω πως τα Τρίκαλα αξίζουν να μείνουν στην Α1, έχουμε κάνει πολλά βήματα, έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα και το γήπεδο μας γεμίζει σε κάθε παιχνίδι από ενθουσιώδεις οπαδούς και αυτό είναι σπουδαίο για τη λίγκα".



TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ