ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Σε επαφές με τον Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς INTIME SPORTS

Μία σημαντική μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάνις Στρέλνιεκς (33 χρονών, 1.91 μέτρα).

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κάνει τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν και προσπαθεί να ολοκληρώσει μία κίνηση για την περιφέρειά της που σίγουρα θα προκαλέσει θόρυβο.

Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς (33 χρονών, 1.91 μέτρα), με τον οποίο η "Ένωση" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, με τις επαφές να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η ιταλική ιστοσελίδα "Sportando".

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάλγκιρις, έχοντας 7.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο με 36.5% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας και 6.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Κένι Γουίλιαμς, Νίκου Περσίδη, Αλεξάντερ Μάντσεν, Κάμερον ΜακΓκρίφ και Ακίλ Μίτσελ, καθώς και την ανανέωση του συμβολαίου του Αντώνη Κόνιαρη, ψάχνοντας πλέον για δύο ξένους περιφερειακούς για να κλείσει το ρόστερ της.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ