ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Περσίδη

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Περσίδη
PHOTO CREDITS: AEK BC

Παίκτης της ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Νίκος Περσίδης, με την Ένωση να ανακοινώνει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από το Λαύριο στην ΑΕΚ θα βρεθεί ο Νίκος Περσίδης με την Ένωση να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έλληνα φόργουορντ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο διεθνής παίκτης με θητεία και στον Παναθηναϊκό θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ τη σεζόν που πέρασε είχε μέσο όρο 4,48 πόντους ανά αγώνα, καταγράφοντας 48.9% ευστοχία στα τρίποντα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η AEK BC ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Περσίδη (27 χρ., 1μ.96), έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Νίκος Περσίδης γεννήθηκε στις 08/09/1995 στη Χαλκίδα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα με τον ΓΣ Χαλκίδας. Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ικάρου Χαλκίδας, ενώ στα 18 του έκανε ντεμπούτο στη Basket League.

Αγωνίστηκε επίσης σε Ψυχικό, Παγκράτι, Ιωνικό Νικαίας, Εθνικό Πειραιώς. Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, έχοντας σε 29 αγώνες κατά μέσο όρο 6.2 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟ. Έμεινε στο ρόστερ των «πρασίνων» για 1,5 χρόνο, μέχρι και τη μετακίνησή του στο Λαύριο. Την περίοδο, που τελείωσε, ο Περσίδης είχε κατά Μ.Ο. 4,48 πόντους ανά αγώνα, καταγράφοντας 48.9% ευστοχία στα τρίποντα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ