ΑΡΗΣ

Μένει στον Άρη ο Πρίφτης

Μένει στον Άρη ο Πρίφτης

Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Νίκο Λάσκαρη για τριετή επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος επέστρεψε από την Τουρκία δίχως να δώσει τα χέρια με την Μπάνβιτ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Πιο κοντά από ποτέ στην παραμονή του στον πάγκο του Άρη βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (3/6) από την Τουρκία, όπου άκουσε την πρόταση της Μπάνβιτ. Τι κι αν η τουρκική ομάδα του προσέφερε το ποσό των 250.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ; Τα χρήματα δεν αποδείχθηκαν το παν για τον ίδιο, με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη να ολοκληρώνει το μίνι σίριαλ και, όπως όλα δείχνουν, να τον κρατά στον πάγκο των "κιτρίνων" για τα επόμενα τρία (2+1).

Όπως είχε γράψει άλλωστε το Sport24.gr από την Τρίτη (31/5) το πιο πιθανό σενάριο αφορούσε σε παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη . Ως όφειλε όμως, ταξίδεψε στην Τουρκία για να ακούσει όσα είχαν να του πουν οι άνθρωποι της Μπάνβιτ, την ώρα που είχε αφήσει εδώ και καιρό... στην άκρη το ενδιαφέρον της Άλμπα Βερολίνου. Οι φιλοδοξίες του συνάδουν άλλωστε με το πρότζεκτ του Νίκου Λάσκαρη στον Άρη, παρά το γεγονός πως η τουρκική ομάδα τού προσέφερε τα... τριπλάσια χρήματα σε σχέση με αυτά των "κιτρίνων".

Ο ατζέντης του Δημήτρη Πρίφτη συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι (4/6) με τον διοικητικό ηγέτη του Άρη, για να ακολουθήσει κατ' ιδίαν επαφή με τον ίδιο τον έμπειρο τεχνικό. Δείγμα πως η συμφωνία δεν πρόκειται να χαλάσει. Αντίθετα, βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από την επισημοποίησή της και τις επόμενες κινήσεις των "κιτρίνων", σε μεταγραφικό επίπεδο πλέον.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί -και τυπικά- η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Δημήτρης Πρίφτης θα θέσει επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Σε πρώτο πλάνο θα τεθεί το πλάνο παραμονής των παικτών που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό τους με τους "κίτρινους", με τον Βασίλη Σίμτσακ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε πως θα κινηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο θέμα των Σπύρου Μούρτου και Μιχάλη Πελεκάνου, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Βασίλη Ξανθόπουλου, όσο και του Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος "ανέβασε" τις μετοχές του στα playoffs, όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Τάσος Δήμας, που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις την τελευταία διετία. Το αυτό ισχύει για τους Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Τζέικ Κοέν, την ώρα που αδύνατο μοιάζει να συνεχίσει ο Οκάρο Ουάιτ (που κοιτάζει προς... Euroleague), με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για τους Ντόμινικ Ουότερς και Τζέρελ ΜακΝιλ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ