ΑΡΗΣ

Η Μπάνβιτ "χρυσώνει" τον Πρίφτη

Η Μπάνβιτ "χρυσώνει" τον Πρίφτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπάνβιτ προσφέρει "χρυσό" συμβόλαιο στον Δημήτρη Πρίφτη προκειμένου να τον πείσει να αφήσει τον Άρη και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Το Σάββατο (4/6) το κρίσιμο ραντεβού με τον Νίκο Λάσκαρη.

Το ενδιαφέρον της Μπάνβιτ για τον Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι φιλολογικό, ούτε θεωρητικό. Η τουρκική ομάδα έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του προπονητή του Άρη, σε σημείο που αυτός βρίσκεται στη γειτονική χώρα για να συζητήσει κατ' ιδίαν με τους ανθρώπους της το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος τεχνικός ταξίδεψε στην Μπαντίρμα, προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά και να συζητήσει πιο συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες της από το καλοκαίρι. Αυτά που άκουσε κάθε άλλο παρά... αδιάφορο τον αφήνουν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Μπάνβιτ τού προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους έναντι 250.000 ευρώ (σ.σ.: στην τουρκική ομάδα εργάστηκε προ τριετίας ο Δημήτρης Ιτούδης, πριν μετακομίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας)!

Από την άλλη, ο Άρης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει σε αυτό το ποσό. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρόταση που του έχουν καταθέσει οι "κίτρινοι" για τριετή συνεργασία (2+1) φτάνει συνολικά τα χρήματα που του δίνει η τουρκική ομάδα, για έναν μόλις χρόνο.

Ο Νίκος Λάσκαρης κάνει ό,τι μπορεί τις τελευταίες ημέρες για να τον πείσει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει το έργο του. Σε σημείο που ανέβασε κατακόρυφα τις ετήσιες απολαβές του, από τις 50.000 ευρώ στις 85.000 ευρώ, ποσό που πάντως απέχει σημαντικά από αυτό που δίνει η Μπάνβιτ.

Το ταξίδι του Δημήτρη Πρίφτη στην Μπαντίρμα ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, με τον Έλληνα τεχνικό να μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος; Το Σάββατο (4/6) είναι το κρίσιμο (και τελευταίο;) ραντεβού του με τον διοικητικό ηγέτη του Άρη, εκεί όπου θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ